در حوزه علمیه مشهد عنوان شد؛
نگاه امام خمینی(ره) به مسئله فلسطین توحیدی بود
حجتالاسلام والمسلمین باقری در نشست «انتفاضه فلسطین در منظومه فکری امام خمینی(ره)» گفت: امام خمینی(ره) مردی عارف و تمام رفتار و گفتارش مظهر یک انسان موحد کامل بود. ایشان نگاهی که به مسئله فلسطین داشت، نگاهی توحیدی و وظیفه محور بود.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نشست «انتفاضه فلسطین در منظومه فکری امام خمینی(ره)» با مروری بر نامه حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی به دانشجویان با حضور طلاب زباندان، مسئولین بخش بینالملل و سیاسی حوزه علمیه خراسان و حجتالاسلام والمسلمین علی باقری، رئیس نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خراسان رضوی در محل حوزه علمیه استان برگزار شد.
حجتالاسلام معین، مدیر بینالملل حوزه علمیه خراسان به تشریح برنامههای این مرکز پرداخت و حجتالاسلام والمسلمین ابراهیمی، مدیر بخش سیاسی حوزه علمیه خراسان رضوی، مطالبی را در خصوص شهدای خدمت و لزوم شرکت در انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد.
وی در خصوص برگزاری این نشست، گفت: این نشست در تحلیل نامه مقام معظم رهبری و موضوع فلسطین توسط مدیریت سیاسی اجتماعی و مدیریت روابط ملی و بینالملل حوزه علمیه خراسان برنامهریزی و اجرا شد.
حجتالاسلام ابراهیمی ضمن ابراز امیدواری از روند مبارزات مردم غزه و محور مقاومت گفت: در هیچ زمان، اسرائیل به این حد منزوی نبود، و با عنایت خداوند به زودی شاهد پیروزی مردم فلسطین بر رژیم غاصب صهیونیستی و فروپاشی این رژیم جعلی باشیم.
حجتالاسلام والمسلمین باقری در سخنانی، تحت عنوان «انتفاضه فلسطین در منظومه فکری امام خمینی(ره)، با مروری بر نامه حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی به دانشجویان دانشگاههای ایالت متحده آمریکا» مطرح کرد: موضوع فلسطین در منظومه فکری امام خمینی(ره)، تکلیف محور بود. امام راحل (ره) همه امور را در محور توحید میدید.
وی ادامه داد: او مردی عارف و موحد و تمام رفتار و گفتارش مظهر یک انسان موحد کامل بود. به همین جهت، چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب، نگاهی که به مسئله فلسطین داشت، نگاهی توحیدی و وظیفه محور بود و این نگاه توانست سرنوشت مبارزان فلسطین را تغییر داده و آن را در مسیر درست خود قرار داد که مسیر تاریخی بشریت را تغییر دهد و امروز پیچ تاریخی و ورق خوردن صفحه تاریخ را رقم بزند.
رئیس نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خراسان رضوی به مبارزات فلسطین در طول تاریخ اشاره کرد و گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی، اولین سفارت فلسطین جایگزین سفارت اسرائیل در تهران شد و امام (ره) با این اقدام، جهان را متوجه فلسطین کرد و زنده بودن ملتی به نام فلسطین را اعلام داشت. همچنین، اعلام روز قدس در ایام دهه آخر ماه مبارک رمضان، جریان فلسطین را بین تودههای امت اسلامی آورد.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای که شاگرد امام خمینی (ره) و رهرو صادق و خلف صالح برای امام (ره) بود، امروز به عنوان نائب امام زمان (عج) به خوبی توانستهاند جهان اسلام را رهبری و بلکه پرچمدار هدایت بشر باشد، همان مکتب را ادامه داد و این همه پیروزی ها و موفقیت ها ، نتیجه رهبری داعیانه و مدبرانه رهبر معظم انقلاب اسلامی است.
حجتالاسلام والمسلمین باقری یادآور شد: رهبر معظم این انقلاب، معتقد است برای مبارزه با استکبار و استبداد و برپایی عدالت باید سراغ توده ها و وجدان های پاک دست نخورده رفت. نامه مقام معظم رهبری به دانشجویان غربی ناشی از این دیدگاه است.
وی ابراز کرد: می بینیم در شیوه نگاری نامه با کسانی که ممکن است اعتقادی به اسلام نداشته باشند، در مکاتبه آنها را مورد خطاب قرار داده و استفاده رهبری معظم انقلاب اسلامی از قرآن کریم، هم جایگاه بلند وحیانه قرآن کریم را به آنها معرفی کرد و هم درسی برای همه مردم جهان است و هم شیوهای صحیح برای تبلیغ دین.
انتهای پیام/