گرامیداشت سومین سالگرد شهادت شهید سلیمانی در بمبئی
مراسم گرامیداشت سومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در مسجد ایرانیان بمبئی برگزار شد.
بررسی ابعاد ملی و بینالمللی شخصیت شهید سلیمانی در صربستان
اندیشمندان ایران و صربستان در وبینار «شهید قاسم سلیمانی؛ قهرمان مبارزه با تروریسم»، دیدگاهها و نقطه نظرات خود را درباره حمله تروریستی آمریکا بیان کردند و ابعاد ملی و بینالمللی شخصیت این سردار بزرگ مورد بررسی قرار گرفت.
یکی از تحلیلگران هند:
مستضعفان عالم مجاهدتهای شهید سلیمانی را ستایش میکنند
سجاد حسین، از تحلیلگران و فعالان رسانهای هند و کشمیر تأکید کرد: همه مستضعفان عالم شهید سلیمانی را میشناسند و مجاهدتها و تلاشهای این شهید والامقام را ستایش میکنند.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در یونان:
ظلم ستیزی در سراسر جهان بزرگترین آرمان شهید سلیمانی بود
احمد نادری در جمع اندیشمندان یونانی مطرح کرد: شهید سلیمانی سربازی بود که خودش را متعلق به کشور خاصی نمیدانست و آرمان بزرگش پایان ظلم و سلطه، تجاوز و اشغالگری در سراسر جهان بود.
اندیشمندان پاکستانی بر ادامه راه حاج قاسم تأکید کردند
اندیشمندان و علمای راولپندی پاکستان ضمن تبیین زوایای مختلف شخصیت سردار سلیمانی و نقش بارز ایشان در شکست تروریسم تکفیری، بر لزوم گسترش روحیه جهادی و ادامه راه ایشان تأکید کردند.
یک نویسنده اندونزیایی:
شهید سلیمانی الگوی جهانی مبارزه با تروریسم است
محسن لبیب در وبینار «شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و مبارزه علیه تروریست جهانی» که به همت رایزنی فرهنگی کشورمان در اندونزی برگزار شد، گفت: شهید سلیمانی نمونه و الگوی جهانی مبارزه با تروریسم است.
نماینده سازمان نهضت العلما اندونزی:
حاج قاسم شهید راه آزادی قدس بود
ریکال ذکری مطهری در حسینیه حضرت امام خمینی(ره) اندونزی تأکید کرد: حاج قاسم شهید راه قدس بود و ما عاشق این شهید بزرگوار هستیم.
سفیر جهوری اسلامی ایران در ارمنستان:
اخلاص ویژگی شاخص شهید حاج قاسم سلیمانی بود
عباس بدخشانظهوری به تبیین شخصیت والای شهید مقاوت سردار دلها پرداخت و رمز محبوبیت کم نظیر او و رخنه در جانهای افراد با هر عقیده و سلیقهای را اخلاص آن شهید بزرگوار دانست.
به مناسبت سالگرد شهادت شهید سلیمانی صورت گرفت؛
بررسی «نقش و جایگاه شهید سردار سلیمانی در مبارزه با افراط گرایی و تروریزم» در مانیل
«نقش و جایگاه شهید سردار سلیمانی در مبارزه با افراط گرایی و تروریزم» با حضور اندیشمندان و جمع قابل توجهی از رهبران دینی و اساتید دانشگاهیدو کشور ایران و فیلیپین مورد بررسی قرار گرفت.