logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1402/01/21 - 15:08
  • 882
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سفیر کشورمان در بغداد مطرح کرد:

تلاش برای تقویت و گسترش زبان فارسی در عراق

محمد کاظم آل‌صادق در جمع اساتید زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بغداد گفت: زبان فارسی یکی از زبان‌های زنده دنیاست و باید در راستای تقویت و گسترش بیش از پیش آن کوشا باشیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در عراق، مراسم ضیافت افطارى ویژه اساتید زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بغداد با حضور علی عدنان مشوش، رئیس دانشکده زبان‌های دانشگاه بغداد، نهله داود سلمان الحیانی، رئیس گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بغداد، محمد کاظم آل‌صادق، سفیر و حجت‌الاسلام غلامرضا اباذری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در عراق در محل سفارت کشورمان برگزار شد.

آل‌صادق در سخنانی، به اهمیت زبان و ادب فارسی اشاره کرد و گفت: زبان فارسی یکی از زبان‌های زنده دنیاست و با توجه به تأکیدات رهبر انقلاب اسلامی که می‌فرمایند: زبان فارسی یکی از ارکان هویت ملی ایران است و حفظ هویت ملت بسیار مهم است چرا که ملتی که هویت خود را گم کند در مشت بیگانگان آب می‌شود و از بین می‌رود، لذا باید در راستای تقویت و گسترش بیش از پیش آن کوشا باشیم.

سفیر کشورمان در بغداد با ابراز خرسندی از برنامه‌های انجام شده در جشنواره گرامیداشت حکیم نظامی در دانشگاه بغداد، آن را برنامه علمی، ادبی و فرهنگی دانست که هم دارای نشست علمی و تخصصی با حضور اساتید فنی در این زمینه بود و هم از برنامه‌های نمایشگاه، سرود، شعر خوانی و نظامی خوانی دانشجویان و ... تشکیل شده بود.

لزوم تبادل پژوهش‌های علمی دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های ایران و عراق

حجت‌الاسلام اباذری نیز با اشاره به همکاری‌های صورت گرفته در حوزه‌های مختلف علمی و دانشگاهی بین دو کشور، گفت: مسایل مشترک تاریخی، فرهنگی، مذهبی و عقیدتی بزرگی میان دو کشور وجود دارد که نشان از تاریخ عمیق میان دو کشور دوست و برادر است.

رایزن فرهنگی کشورمان در عراق افزود: مشترکات ایران و عراق بهترین عامل جهت تقویت روابط و تبادل پژوهش‌های علمی، دانشجویی و اساتید، حل چالش‌های علمی و پژوهشی و ارتقای سطح آموزشی به ویژه زبان و ادبیات فارسی است.

محمدجواد نجفی، مسئول علمی دانشگاهی و آموزش زبان فارسی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در عراق نیز ضمن تشکر از همکاری‌های اساتید گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بغداد به ویژه در موضوع شنبه‌های شعر و ادب فارسی در عراق که به صورت هفتگی و منظم 20 هفته پیاپی برگزار شد، به برنامه‌های رایزنی فرهنگی در ارتقای آموزش و پژوهش زبان فارسی در عراق در سال جدید اشاره کرد.

در ادامه این نشست، اساتید زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بغداد نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود در خصوص روش و مهارت‌های تدریس، متدهای آموزشی، برنامه‌های نوین در آموزش، اهمیت جهت گیری طرح‌های پژوهشی در راستای ارتقای هرچه بیشتر زبان و ادبیات فارسی از نظر کمی و کیفی، مشکلات و دغدغه‌های آموزشی و دانشجویی را مطرح کردند.

انتهای پیام/

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved