دستاوردهای زنان سوری به نمایش گذاشته شد
به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دمشق، دستاوردهای زنان سوری (4 تا 6 بهمنماه) به نمایش گذاشته شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دمشق، نمایشگاه دستاوردهای زنان سوری زیر مجموعه مؤسسه «نحلات سوریه» با عنوان «عصیات علی القهر» با حضور چشمگیر مسئولین، فرهنگیان، شهروندان، ایرانیان مقیم دمشق، اساتید، فارسیآموزان و جمع کثیری از بانوان فعال در زمینه صنایع دستی (4 تا 6 بهمنماه) در سالن امام خمینی(ره) رایزنی فرهنگی کشورمان افتتاح شد.
در این نمایشگاه توانمندیهای هنری، دست ساختهها، دستاوردها و تولیدات زنان و همسران شهدای کارآفرین سوری در حوزههای مختلفی نظیر صنایع بافت و دوخت لباس، رومیزی، روتختی، لباس، کیف، زیورآلات سوزن دوزی و دیگر مشاغل خانگی در معرض دید علاقهمندان قرار گرفت. این تولیدات با الهام از صنایع دستی ایرانی ساخته شده است.
سحر البصیر، مسئول مؤسسه نحلات سوریه در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه با پیگیری و حمایت رایزنی فرهنگی با هدف بیان دستاوردها، قابلیتها و توانمندی این قشر مهم جامعه و فراهم سازی فرصتی مناسب جهت ترویج فرهنگ سوری و همکاری با بانوان هنرمند ایرانی در آینده نزدیک، برپا شده است.
وی اظهار داشت: این نمایشگاه مدیون پیگیریهای مرحوم سمر البصیر است که از فرهنگ ایرانی الهام گرفت.
البصیر با تاکید بر اهمیت بسزای مهارت کسبوکار و کارآفرینی بانوان در سالهای اخیر، گفت: پروژه «نحلات سوریه» پروژهای است که در آن نه فقط همسران شهدا بلکه همه بانوان سوری ضمن آموزش مهارتهای عمومی صنعت بازیافت مواد محیط در چندین مرحله میتوانند با خلاقیت و سلیقه و مهارت خود، با کمترین هزینه ممکن مجددا با روش های جدیدتر و فکری نو، دستاوردها و تولیدات خود را در قالب تابلو فرش، قالی، نقاشی، صنایع دستی، بافت و دوخت لباس و تابلوهای نقاشی تولید کنند و آنها را به بازار عرضه کرده و به فروش رسانند.
وی تصریح کرد که بسیاری از بانوان سوری با سعی و تلاش و فعالیت در عرصههای مختلف اقتصادی، چرخ خانواده را به حرکت در آورده و کیان خانواده را حفظ کردند.
حمیدرضا عصمتی، رایزن فرهنگی کشورمان نیز در حاشیه این نمایشگاه، ضمن اعلام آمادگی جهت توسعه و تحکیم هر چه بیشتر این همکاریها، از تلاشهای بانوان سوری تقدیر کرد و گفت: همواره بخش زیادی ازمشکلات جنگ به دوش خانمهاست و این موضوع بخصوص بعد از جنگ بیشتر خود را نشان میدهد.
وی ادامه داد: از سویی دیگر، نمایشگاه فعلی سرآغاز همکاری رایزنی فرهنگی و مجموعه نحلات سوریه خواهد بود و در گام بعدی میزبان اساتید ایرانی هستیم تا به آموزش زنان سوری بپردازند و تلاش خواهیم کرد تا تجربه توانمندسازی زنان ایرانی را به سوریه نیز منتقل کنیم.
گفتنی است؛ کارگاه آموزشی با حضور چشمگیری از علاقهمندان به ویژه از میان زنان ایرانیان مقیم سوریه (جالیه ایرانی) برگزار شد.
انتهای پیام/
نظر خود را بنویسید.