-->
logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
لیست اخبار صفحه :35
معرفی «خانه کروگر» در آفریقای جنوبی
از سوی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در پرتوریا منتشر شد؛

معرفی «خانه کروگر» در آفریقای جنوبی

«خانه کروگر» این روزها به موزه‌ای تبدیل شده تا فضای دوره‌ای را که کروگر در آن زندگی می‌کرد، بازسازی کند.

خلاصه‌ای از کتاب “رسانه‌های جدید و آیندۀ دیپلماسی”

خلاصه‌ای از کتاب “رسانه‌های جدید و آیندۀ دیپلماسی”

رسانه‌های جدید، روز به روز فراگیرتر می‌شوند و تأثیرشان در زندگی ما بیش از پیش می‌گردد. این امر خود را در دیپلماسی نیز نشان داده است و تأثیرش در آینده بیشتر نیز خواهد شد. کتاب “رسانه‌های جدید و آیندۀ دیپلماسی” نوشتۀ فیلیپ سیب و ترجمۀ مسعود میرزایی، به واکاوی تأثیر این رسانه‌ها در آیندۀ دیپلماسی پرداخته است. این کتاب از پنج فصل با عنوان‌های دیپلماسی باز، ظهور دیپلماسی عمومی، دولت‌ها و بازیگران غیردولتی، پایداری در مسیر و شکل‌گیری آیندۀ دیپلماسی تشکیل شده و انتشارات آگاه آن را در 195 صفحه منتشر نموده است. این کتاب به صورت بسیار مختصر در برخی سایت‌ها معرفی شده است و همچنین یادداشتی بر آن با عنوان “دیپلماسی شیشه‌ای” نوشته شده است ؛ اما هنوز خلاصۀ جامعی از آن ارائه نشده است. در ادامه به ارائۀ خلاصه‌ای از این کتاب خواهیم پرداخت.

آیا دیپلماسی دیجیتال ماهیت دیپلماسی را تغییر داده است؟
دیپلماسی مدرن قرن بیست و یکم

آیا دیپلماسی دیجیتال ماهیت دیپلماسی را تغییر داده است؟

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی پوریا نبی پور در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: نمی توان توییتر را جایگزین دیپلماسی سنتی دانست. یک توییت نمی تواند جای جلسات ارتباطات و تبادل دیپلماتیک را و بین دیپلمات ها در مورد سیاست خارجی بگیرد. اما توییتر می تواند این کانال ها را به خوبی تکمیل کند. فعالیت دیپلمات ها را شفاف و قابل دسترسی کند و پیروان بازیگران جامعه مدنی و افراد علاقه مند می توانند تقریباً در زمان واقعی در مذاکرات دیپلماتیک حضور داشته باشند. همچنین به دلیل افزایش استفاده از دیپلماسی دیجیتال به طور خلاصه نیز می توان گفت که روابط دیپلماتیک شکننده تر نخواهند شد. دیپلماسی دیجیتال شیوه های حفظ و برقراری ارتباط را گسترش می دهند، اما شیوه های سنتی – کلاسیک دیپلماسی را منسوخ نمی کنند.

روز آفریقا در میان قاره‌ای تقسیم شده
یادداشت/

روز آفریقا در میان قاره‌ای تقسیم شده

از زمان تأسیس اتحادیه آفریقا در ۲۵ می ۱۹۶۳ که در آن زمان سازمان وحدت آفریقا نامیده می‌شد، روز آفریقا در این قاره و در سطح بین المللی جشن گرفته می‌شود.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved