سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران/ 44
فلاحتپیشه: باید وبگاه فروش کتاب چند زبانه بینالمللی ایجاد کنیم
معاون امور بینالملل بنیاد سعدی تأکید کرد: برای گسترش فروش کتاب الکترونیک نیاز به ایجاد یک وبگاه فروش کتاب چند زبانه بینالمللی داریم.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، شهروز فلاحت پیشه، معاون امور بینالملل بنیاد سعدی ضمن حضور در غرفه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، گفت: در بازاریابی فروش کتابهای ایران به خصوص در بخش کتابهای الکترونیک باید یک همت ملی صورت بگیرد تا یک پلتفرم یا بستری شبیه به «آمازون» به وجود بیاید تا بتوانیم کتابهای زبان فارسی را در صفحاتی به زبانهای مختلف عرضه کنیم.
وی ادامه داد: این اتفاق باید به گونهای باشد که مردم غیرفارسیزبان در سراسر دنیا بتوانند ضمن اطلاع از وجود چنین بستری برای خرید آثار به این وبگاه رجوع و به زبان خودشان در آن جستجو کنند و از این پلتفرم، کتاب بخرند.
معاون امور بینالملل بنیاد سعدی تصریح کرد: البته چنین فضایی به واسطه تحریمهای گسترده در قضیه تراکنشهای مالی با مشکل مواجه خواهد شد، اما سازمانها و نهادهایی وجود دارند که بتوانند به اشکال مختلفی این مشکل را برطرف کنند. ما در بنیاد سعدی به این قضیه مبتلا هستیم و با یک راهکارهایی درصدد حل آن برآمدهایم.
فلاحت پیشه گفت: بنیاد سعدی برای عرضه کتابهای خود در عرصه بینالمللی به دنبال همکاری با پلتفرمهای مطرح خارجی است اما خوب شاید به دلیل موانع متعددی که وجود دارد این امکان برای بنیاد به راحتی فراهم نشود.
وی اظهار داشت: ما اگر نهضت ترجمه داریم به واقع باید یک نهضت هم برای عرضه آثارمان در عرصه بینالملل داشته باشیم. فکر میکنم ما باید به سمت ایجاد چنین پلتفرم ملی برویم.
معاون امور بینالملل بنیاد سعدی در پایان سخنانش، تأکید کرد: ایجاد این پلتفرم میتواند به ما در گسترش بازار داخلی و خارجی نشر الکترونیک هم کمک کند. اگر ما بعد از چاپ هر کتاب نسخهای از آن را در اختیار کتابخانه ملی و نهاد کتابخانههای کشور قرار میدهیم، این میتواند تبدیل به یک قانون شود که یک نسخه الکترونیک هم جهت آرشیو و بعد فروش به چنین پلتفرم ملی عرضه شود و از همین دریچه میتوانیم در اقتصاد نشر الکترونیک هم به موفقیت برسیم.
انتهای پیام/ص
نظر خود را بنویسید.