آیت الله موسوی جزایری: امامت و رهبری؛ پایه ای برای امتی متحد و پویا
این عالم دینی همچنین تصریح کرد که وظیفه یک امام فراتر از راهنمایی در مسائل معنوی است و باید بتواند مردم را به سمت تحقق اهداف مشترک سوق دهد و سکاندار جامعه در مواجهه با چالشها باشد. وی اشاره کرد که امام محور وحدت و همدلی در جامعه است و انسجام لازم برای پیشبرد اهداف کلان را فراهم می آورد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی سید محمدعلی موسوی جزایری، عضو مجلس خبرگان رهبری در نشست نقش قرآن کریم در تثبیت هویت اسلامی باحضور نخبگان قرآنی جهان اسلام ، بر اهمیت وجود امامت و رهبری در ایجاد امتی متحد و پویا تأکید کرد. وی در بخشی از سخنان خود بیان داشت که تعریف امت در زبانشناسی به جمعیتی اطلاق میشود که با هدف مشترکی حرکت میکنند و بدون این همراستا بودن، یکجایی و وحدت معناداری برقرار نمیشود.
موسوی جزایری با استناد به دانشمندان زبانشناس، اظهار داشت که برای شکلگیری یک امت، وجود یک هدف متحد کننده ضروری است. وی افزود: "خداوند در تمامی دورانها از پیامبران خواسته است تا جامعه پیروان خود را به سمت اتحاد در عبودیت و بندگی خویش سوق دهند، و این امر بدون وجود یک رهبری دانا و بینا که قادر به هدایت امت باشد، میسر نمیشود."
این عالم دینی همچنین تصریح کرد که وظیفه یک امام فراتر از راهنمایی در مسائل معنوی است و باید بتواند مردم را به سمت تحقق اهداف مشترک سوق دهد و سکاندار جامعه در مواجهه با چالشها باشد. وی اشاره کرد که امام میتواند محور وحدت و همدلی در جامعه شود و انسجام لازم برای پیشبرد اهداف کلان را فراهم آورد.
در ادامه وی به تبیین واقعه ی غدیر خم و تعیین جانشینی حضرت علی علیه السلام به دستور الهی از منابع معتبر اهل سنت پرداخت .
بنا بر اعلام این خبر نمایشگاه بین المللی قرآن امسال در قالب ۲۵ بخش همچون کودک و نوجوان، حکمرانی قرآنی، مشاوره و پژوهشهای قرآنی، جلسات خانگی، پوشش ایرانی و اسلامی برپا شده است.بخش بینالملل این نمایشگاه با حضور نمایندگانی از ۲۵ کشور همانند ترکیه، الجزایر، سنگال، روسیه، هند، فرانسه، آفریقای جنوبی، چین و کانادا تا هشتم فروردین ماه دایر است.سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم همه روزه تا چهاردهم فروردین از ساعت ۱۷ تا ۳۰ دقیقه بامداد میزبان علاقه مندان است.
شایان ذکر است بخش بین الملل سی و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با شعار« دیپلماسی قرآنی، هویت اسلامی» و با حضور 34 مهمان خارجی( هنرمند و شخصیت قرآنی) از 14 کشور از ( 1 تا 8 فروردین 1403) برگزار می شود و اقدام بایسته و شایسته مدیریت نمایشگاه در سپردن مسئولیت بخش بین الملل به اداره کل بین المللی تبلیغ فرصتی ارزنده برای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی است تا به عنوان متولی رسمی دیپلماسی قرآنی ج.ا.ایران و حامل اقتدار معنوی نظام به فرموده مقام معظم رهبری از فرصت پیش گفته برای تبادل آراء و افکار میان قرآن پژوهان ایران با دیگر اندیشمندان قرآنی جهان استفاده کند و در آغاز قرن جدید گامی محکم جهت تبیین گفتمان قرآنی با هدف توسعه روابط فرهنگی بین المللی ایران با جهان بردارد.