نمایشگاه جاذبههای تحصیلی در ایران با همکاری گسترده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و سازمان امور دانشجویان برگزار میشود
در راستای تقویت تعاملات دانشگاهی و جذب دانشجویان بینالمللی، جلسهای با حضور مدیران و کارشناسان ارشد سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و سازمان امور دانشجویان به منظور بررسی راههای همکاری در برگزاری نمایشگاه جاذبههای تحصیلی در ایران برگزار شد. این نمایشگاه تلاش دارد با ارائه برنامههای ویژه زبان فارسی و نمایش فعالیتهای بینالمللی، ایران را به عنوان یک مقصد عالی تحصیلی به جهان معرفی کند.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی جلسه بررسی راههای همکاری میان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و سازمان امور دانشجویان با هدف برگزاری نمایشگاه جاذبههای تحصیلی در ایران، روز ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ در دفتر اداره کل همکاریهای علمی و دانشگاهی برگزار شد. در این جلسه که با حضور آقایان محمدعلی ربانی، مدیرکل همکاریهای علمی و دانشگاهی، محسن آشوری، معاون اداره کل، خانم لیلا سلیمانیخواه، رئیس اداره توسعه همکاریهای مراکز دانشگاهی، محمدجواد سلمانپور، مشاور بینالملل سازمان امور دانشجویان و کیانوش سوزنچی، مدیرکل امور دانشجویان خارجی برگزار شد، محورهای کلیدی همکاری و همافزایی میان دو سازمان مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست، اهداف و برنامههای نمایشگاه جاذبههای تحصیل در ایران با تأکید بر برنامههای ویژه زبان فارسی ارائه شد و چالشهای تعاملات دانشگاهی در جذب دانشجوی بینالمللی مشروح شدند. عدم شناخت دقیق از آموزش عالی ایران در عرصه بینالمللی، ایرانهراسی و عملکرد متفاوت نمایندگان ایرانی در خارج از کشور از جنبههای مختلف، از چالشهای مورد بحث بودند.
یکی از تصمیمات مهم این جلسه، اختصاص غرفهای به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در نمایشگاه جهت نمایش فعالیتهای بینالمللی سازمان و همکاری گسترده در انعکاس خبر برگزاری نمایشگاه و اطلاعرسانی جامع به مراکز دانشگاهی و مؤسسات جذب دانشجوی بینالمللی بود. همچنین مقرر شد رؤسای دانشگاههای برتر و مدیران گروههای زبان فارسی، شرقشناسی و ایرانشناسی برای حضور در این نمایشگاه شناسایی و معرفی شوند.
این همکاری هدفمند و مشترک با اعطای روادید رایگان برای مدعوین خارجی، اسکان، آمد و شد شهری و پذیرایی آنها بستر مناسبی را برای معرفی جامع جاذبههای تحصیلی ایران فراهم میسازد.
به این ترتیب، نمایشگاه جاذبههای تحصیلی در ایران نه تنها فرصتی برای تقویت همکاریهای علمی و فرهنگی بینالمللی است، بلکه به عنوان یک گام مهم در راستای ترویج زبان و فرهنگ ایرانی، میتواند نقش بسزایی در جذب دانشجویان بینالمللی ایفا کند.
نظر خود را بنویسید.