یکی از تحلیلگران هند:
مستضعفان عالم مجاهدتهای شهید سلیمانی را ستایش میکنند
سجاد حسین، از تحلیلگران و فعالان رسانهای هند و کشمیر تأکید کرد: همه مستضعفان عالم شهید سلیمانی را میشناسند و مجاهدتها و تلاشهای این شهید والامقام را ستایش میکنند.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، همزمان با سومین سالگرد شهادت شهید قاسم سلیمانی، بیش از پنجاه برنامه در قالب نشست و مراسم از سوی علاقهمندان مکتب شهید سلیمانی در سراسر هند برگزار شد.
به همین منظور، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دهلینو اقدام به برگزاری نشستی با عنوان «شهید حاج قاسم سلیمانی، قهرمان مبارزه با خشونت و تروریسم» کرد.
محمدعلی ربانی، رایزن فرهنگی کشورمان در دهلینو در سخنان خود، با اشاره به جایگاه شهید و شهادت در جوامع مختلف، گفت:شهدا چهرههای برجسته و تاثیرگذار هر جامعه هستند و جانشان را فدای آرمانها و ملت خود کردند.
وی افزود: شهید سلیمانی که درک درستی از فلسفه زندگی و مرگ و همچنین اسلام داشت؛ در اوج کمالات اخلاقی و معنوی بوده و قبل از شهید شدن شهید بود و راه مقاومت و شهادت را برای خود انتخاب کرد.
رایزن فرهنگی ایران در دهلینو مهمترین سهم و نقش برجسته شهید سلیمانی را خنثی کردن یکی از پروژههای بزرگ طراحی شده از سوی دشمنان اسلام در بحران سازی و جابجایی تهدیدها در جهان اسلام، منطقه خاورمیانه و جهان از طریق تأسیس و حمایت از جریان تکفیری داعش و دیگر گروههای تروریستی برشمرد.
وی خاطرنشان کرد: جامعه جهانی به ویژه امت اسلامی در چند دهه گذشته شاهد ظهور خشن ترین چهره از افراط گرایی اسلامی بود که با ادعا و بنام اسلام و پیروی از سیره وسنت رسول الله(ص) در صدد تخریب تصویرها و باورهای دینی و تاریخی مربوط به اسلام سیاسی حکومت نبوی و همچنین ناممکن سازی تکرار این تجربه و الگوی تاریخی در جهان اسلام بود.
ربانی در عین حال، جابجایی تهدیدها و اولویتهای مربوط به موضوع فلسطین و تجاوزات رژیم نامشروع صهیونیستی و نظام نادعادلانه بینالمللی را به تهدید امنیت انسانی برای متقاعد کردن مسلمانان و مردم خاورمیانه به پناه بردن به دامن آمریکا و اروپا یعنی بانیان اصلی تروریسم داعش به عنوان ناجی از دیگر اهداف پروژه داعش خواند.
وی افزود: در این تقابل اسلام جعلی و خشن با اسلام ناب محمدی و انقلابی که اهل عقلانیت، مدارا و همزیستی اسلامی و انسانی و ضد استکبار و بی عدالتی بود، شهید سلیمانی فرمانده جبهه مقاومت بود و جبهه استکبار وی را که مهمترین مانع بر سر راه خود میدید، علیرغم ادعای حقوق بشری و مبارزه با تروریسم به شهادت رساند.
شهید سلیمانی یک شخصیت جهانی است
پس از آن، سجاد حسین، از تحلیلگران و فعالان رسانهای هند و کشمیر در سخنان خود، ضمن بیان جنبههای مختلف شخصیت والای شهید سلیمانی گفت: شهید سلیمانی یک شخصیت جهانی است. همانطور که مردم ایران و منطقه عاشق و شیدای این شهید عزیز هستند، مردم مناطق دوردست و همه مستضعفان عالم نیز کاملا این شهید بزرگوار را میشناسند و مجاهدتها و تلاشهای او در خاتمه تروریسم را ستایش میکنند.
حجتالاسلام محسن تقوی نیز در این مراسم، به بیان شخصیت والای شهید سلیمانی و مجاهدتهای ایشان در منطقه پرداخت و گفت: مردم هند نیز این شهید را میشناسند.
حجتالاسلام والمسلمین مهدی مهدویپور، نماینده ولی فقیه در هند در سخنان خود، شهید قاسم سلیمانی را متعلق به همه ملتهایی دانست که تشنه عدالت هستند و از ظلم و بی عدالتی خسته شدهاند.
وی با اشاره به نقش این شهید بزرگوار در برقراری صلح جهانی تاکید کرد که جایزه بزرگ صلح جهانی باید به شهید حاج قاسم سلیمانی اهدا شود.
نماینده ولی فقیه در هند اظهار داشت: شهید سلیمانی معادلات سیاسی، نظامی و امنیتی ابرقدرتها را در منطقه برهم زد و امنیت منطقه را تامین کرد. مردم منطقه و جهان عاشق و شیفته این شهید هستند و ما شاهد تشیع پیکر میلیونی ایشان در شهرهای مختلف ایران و عراق بودیم که بی سابقه بود و بیانگر ارادت مردم نسبت به فداکاریها و از خودگذشتگیهای شهید قاسم سلیمانی است.
ایرج الهی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در هند با اشاره به ویژگیهای شخصیتی حاج قاسم سلیمانی، تفکر راهبردی را یکی از مؤلفههای شخصیت والای این شهید دانست و افزود: تفکر راهبردی به این معنا است که ما به موقع مسئله را درک کنیم و راه حلی برای آن پیدا کنیم.
وی یادآور شد: آمریکا بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی، فضای مجازی را محدود کرد تا خبر شهادت این شهید بزرگوار به سرعت در جهان نپیچد اما مردم سراسر جهان از این ترور ناجوانمردانه باخبر شدند.
در این مراسم، شماری از نویسندگان و شاعران هندی در وصف و عشق به شهید سلیمانی با سرودههای خود از این سردار سرافراز اسلام تجلیل به عمل آوردند و راه این شهید بزرگوار را برای عزت اسلام و مسلمین جاویدانه خواندند.
استقبال فرهیختگان و شاعران هندی از نمایشگاه عکس و پوستر سردار دلها
همچنین، نمایشگاه عکس و پوستر تحت عنوان «قهرمان مبارزه با خشونت و تروریسم» و «روای عشق» برپا شد که مورد استقبال فرهیختگان، شاعران و علاقهمندان به این شهید بزرگوار قرار گرفت.
برگزاری شب «یاد شهدا مقاومت» در شهر نانوتا، منطقه سهارانپور ایالت اتراپرادش با همکاری مشترک رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دهلینو و انجمن جوانان شیعه شهر نانوتا نیز از دیگر برنامههای ایام سالگرد شهادت سردار دلها در هند بود.
انتهای پیام/
نظر خود را بنویسید.