-->
logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/11/19 - 12:58
  • 704
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون فرهنگی کمیسیون ملی زنان فیلیپین:

واقعیت ایران با نمایش رسانه‌های خارجی متفاوت است

خانم اصیله لیمونا تأکید کرد: آنچه که ما از ایران در رسانه‌های خارجی می‌شنویم و می‌خوانیم با واقعیت‌های ایران و مردم آن بسیار متفاوت است.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مانیل، همزمان با آغاز ایام الله دهه مبارک فجر با همکاری کمیسیون ملی امور زنان دولت فیلیپین و آکادمی اکلارو (Eclaro) نشست زنان با عنوان «پیشرفت بله ولی ستم نه» را در محل آکادمی اکلارو برگزار کرد.

در این مراسم، جوزف بینیزا، رئیس آکادمی اکلارو و کادر آموزشی آن و خانم اصیله لیمونا، معاون فرهنگی کمیسیون ملی زنان فیلیپین و جمع قابل توجهی از دانشجویان و دانش‌آموزان و اولیای آنان حضور داشتند.

مرتضی صبوری، رایزن فرهنگی کشورمان در مانیل به بیان نکاتی پیرامون آموزش و توانمند ساختن زنان در جامعه با تاکید بر نگاه اسلام پرداخت و گفت: برگزاری این گردهمایی تحت عنوان «پیشرفت بله ولی ستم نه» رویکرد مهمی برای فعالیت اجتماعی زنان در جهان است و برای تحقق پیشرفت مؤلفه علم آموزی جایگاه کلیدی دارد و پیامبر اسلام (ص) احادیث زیادی پیرامون اهمیت علم آموزی و فراگیری دانش بیان فرموده‌اند.

وی افزود: بدیهی است که دولت‌ها و نهادهای عمومی باید زمینه علم آموزی و استفاده از این علم و دانش را در جامعه برای زندگی بهتر فراهم کنند.

صبوری تأکید کرد: اهمیت آموزش برای زنان کمتر از مردان نیست زیرا زنان مدیران و مربیان فرزندان در خانواده هستند و به عنوان یک عنصر اجتماعی مهم و فعال در جامعه شناخته می‌شوند، بنابراین یک مادر توانمند و تحصیل کرده می‌تواند فرزندان خود را بهتر تربیت کند و خانواده خود را در مسیر پیشرفت و شکوفایی قرار دهد.

وی ادامه داد: حجاب محدودیت ایجاد نمی‌کند، بلکه مصونیت ایجاد می‌کند تا زنان در فضای اجتماعی از تعرض دیگران مصون بمانند همچنانکه در همین نشست هم دختران محجبه زیادی هستند که این حجاب مانع درس خواندن و موفقیت آنها نشده است.

جوزف بینیزا، رئیس آکادمی اکلارو  اظهار داشت: این آکادمی دارای 4000 دانشجو و دانش آموز است که شامل مسلمانان و مسیحیان می‌شود و همه دانش‌آموزان و دانشجویان فارغ از نوع پوشش و عقاید دینی خویش در کنار هم با صمیمیت درس می‌خوانند و نمونه بارزی از نزدیکی دو دین اسلام و مسیحیت را به نمایش گذاشته‌اند.

خانم اصیله لیمبونا، معاون فرهنگی کمیسیون ملی زنان فیلیپین گفت: آنچه که ما از ایران در رسانه‌های خارجی می‌شنویم و می‌خوانیم با واقعیت‌های ایران و مردم آن بسیار متفاوت است و نباید به آنچه که رسانه‌ها تبلیغ می‌شود، اعتماد کرد زیرا جامعه ایرانی که من در سفر کوتاه خود به تهران دیدم یک جامعه‌ای پیشرفته و آرام با مردمی خونگرم بود.

وی ابراز کرد: در این جامعه، زنان بسیار توانمند و فعال در عرصه‌های مختلف به ویژه علمی، فرهنگی و اجتماعی هستند. کمیسیون ملی زنان فیلیپین می‌تواند در همکاری با جامعه زنان ایران دستاوردهای ارزشمندی را برای جامعه زنان فیلیپین به ارمغان بیاورد.

خانم لیمبونا بر لزوم همکاری با نهادهای ذیربط جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف خاصه همکاری‌های آموزشی ـ دانشگاهی تأکید کرد و استمرار اینگونه برنامه‌ها را در همکاری فیلیپین و ایران بسیار مؤثر دانست.

انتهای پیام/

 

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved