-->
logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/12/21 - 14:15
  • 290
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

معرفی شورای بین مذهبی کنیا IRCK

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی محمد رضا خطیبی والا نماینده فرهنگی کشورمان در کنیا در گزارشی به معرفی (شورای بین‌مذهبی کنیا) پرداخته است که متن آن به شرح ذیل می باشد: 

شورای بین‌مذهبی کنیا (IRCK) ائتلافی از تمام جوامع مذهبی اصلی در کنیا است که برای تعمیق گفت‌وگوی بین مذاهب و همکاری بین اعضا به منظور تلاش مشترک برای بسیج منابع اخلاقی و اجتماعی منحصر به ‌فرد، از افراد مذهبی برای رسیدگی به این موضوع با شورای همکاری می‌کند. نگرانی های مشترک موجود در IRCK  بین سالهای 1983-2002 با مشارکت در کنفرانس و گفتگو و کنش متقابل و در عین حال متقابل بین ادیان مشخص شد. در آغاز روشی ساختار یافته و منظم برای اداره امور وجود نداشت و بنابراین، موفقیت فعالیت های انجام شده به شدت متکی به تعهد چند نفر از اعضای اصلی شورا بود.

در سال 2004، این سازمان نام خود را از کنفرانس جهانی ادیان برای صلح کنیا (WCRP-Kenya) به IRCK تغییر داد تا ماهیت منحصر به فرد سازمان های مذهبی در کنیا را منعکس کند و به آن بپردازد و خود را از اختیارات موضوعی محدود مرتبط با نام WCRP مشخص کند.  علیرغم تغییر نام، این سازمان همچنان وابسته محلی ادیان برای صلح (RfP) مستقر در نیویورک است و با شورای رهبران مذهبی آفریقا و بدنه قاره جوامع مذهبی که بر اساس همان اصول کار می کنند، ارتباط دارد.

جوامع مذهبی اصلی در کنیا که IRCK را تشکیل می دهند عبارتند از: کنفرانس اسقف های کاتولیک کنیا (KCCB)، شورای ملی کلیساهای کنیا (NCCK)، اتحاد انجیلی کنیا (EAK)، سازمان کلیساهای مؤسسه آفریقایی (OAIC)، کلیسای ادونتیست روز هفتم (SDA)، شورای عالی مسلمانان کنیا (SUPKEM)، مجمع ملی رهبران مسلمان (NAMLEF)، انجمن مسلمانان شیعه ایتناشاریا و شورای هندوهای کنیا (HCK) . هر یک از این انجمن ها هماهنگ کننده امور مذهبی و دارای پوشش ملی با ساختارهایی متفاوت هستند که دسترسی در سطح مردم را تضمین می کنندعلاوه بر این، IRCK  شبکه های محلی بین مذاهبی را تشکیل داده است تا به عنوان پلتفرم هایی برای حمایت و اقدام محلی در شهرستان ها عمل کنند.

 

اصول IRCK  :

IRCK  توسط دو اصل هدایت می شود که در ماده 3 قانون اساسی خود به شرح زیر آمده است:

نمایندگی: - IRCK  تشخیص می دهد که یک شخص یا گروهی از افراد می توانند به طور رسمی یا غیر رسمی، دغدغه های یک جامعه بزرگتر را نمایندگی کنند.  بنابراین، این اصل اذعان دارد که جوامع دینی، ساختارها و نمایندگان آنها باید مورد احترام و در کار همکاری بین دینی مورد توجه قرار گیرند.  احترام به این اصل، بازنگری و یا توسعه ساختارهای IRCK و انتخاب اعضا و نمایندگان درون ساختارها را هدایت می کند.

فرعی بودن: –  فرآیند تصمیم گیری و اجرای IRCK تشخیص می دهد که تصمیمات و اقدامات را می توان در سطوح محلی و ملی اتخاذ کرد.  این اصل باید در توسعه IRCK به گونه ای اعمال شود که استقلال و عملکرد جوامع مذهبی فردی در کشور را در نظر بگیرد و به آن احترام بگذارد.

 

اهداف IRCK :

  1. ترویج معاشرت بین ادیان، گفتگوی بین مذهبی و اشتراک ارزش ها برای کنیا صلح آمیز و عادلانه و در کل جهان؛
  2. تشویق و کمک به جوامع مذهبی در کنیا برای تشخیص زمینه های همگرایی در سنت های مذهبی مربوطه و تعهدات اخلاقی خود که می تواند برای ایجاد یک جامعه صلح آمیز و عادلانه در کنیا مهار شود.
  3. برنامه های حمایتی مشترک را بر اساس تعهدات اخلاقی مشترک در تمام زمینه های موضوعی در کنیا و سایر نقاط جهان برنامه ریزی و اجرایی کنند.
  4. بسیج منابع برای ایجاد ظرفیت جوامع دینی برای اجرای برنامه ها و فعالیت هایی در جهت بهبود سلامت و معیشت، حکومت داری، عدالت اقتصادی، مدیریت محیط زیست، همزیستی مسالمت آمیز و تقویت نهادی برای جامعه ای بهتر.
  5. مسائل و علل آنها را که تحقق کامل و عادلانه زندگی کنیایی ها را مخلوقات خداوند محدود می کند، تحقیق و مستند کنید.

 

موضوع:  تبدیل شدن به یک انجمن بین مذهبی متحد عالی که وجدان جامعه است و صلح و توسعه پایدار در کنیا را ترویج می کند.

چشم انداز:  جوامع مذهبی که در صلح زندگی می کنندمتحد در اقدام اجتماعی-اقتصادی برای کنیا.

ماموریت:  ارتقای مدارا و تفاهم در میان جوامع مذهبی در کنیا از طریق بسیج اقدامات مشترک برای توسعه اقتصادی اجتماعی.

 

ارزشهای اصلی

برنامه استراتژیک IRCK ارزش های اصلی سازمانی را بیان و گسترش می دهد تا شامل موارد زیر باشد:

وحدت و تساهل:  در تنوع دینی خود، تمایل به پذیرش و اجازه دادن به باورها و اعمال مذهبی که با باورهای خود مخالف است، نشان می دهیم.

شفقت و نیکوکاری:  ما در رنج فقرا شریک هستیم، میل به کاهش یا کاهش چنین رنجی داریم و به نیازمندان مهربانی ویژه ای نشان می دهیم.

سرپرستی:  ما معمولاً وظایفی را که به ما داده شده است، می‌شناسیم و می‌پذیریم، زیرا از طریق مدیریت صحیح منابع از آنها محافظت می‌کنیم.

غیر حزبی:  ما از هیچ احزاب سیاسی حمایت نمی کنیم، تحت کنترل و وابسته نیستیم.

نوآوری:  در برنامه نویسی خود، از ایده های جدید در ارائه راه حل ها استقبال می کنیم.

 

. .

. .

تصاویر

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved