logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1403/01/02 - 15:27
  • 294
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
حجت الاسلام و المسلمین ایمانی پور در نشست نقش قرآن کریم و مقاومت در تثبیت هویت اسلامی بیان کرد :

لزوم تمسک به راهکارهای قرآنی برای مسائل جهانی

حجت الاسلام و المسلمین ایمانی پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این نشست گفت: از منظر قرآن کریم فضیلت اصلی ماه مبارک رمضان نزول قرآن است. قرآن کریم علاوه بر اینکه بر تمام مردم نازل شده، برای پاسخ به تمام نیازهای بشر نیز نازل شده است.اگر قرآن قدرت تاثیر اجتماعی را نداشت تا این اندازه به او هجمه و حمله نمی‌شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بعد از ظهر امروز دومین نشست بین‌المللی قرآن کریم با محوریت هویت اسلامی از منظر قرآن کریم امروز  دوم فروردین در هتل لاله با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی ایمانی پوررئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی  ،سیدمصطفی حسینی نیشابوری رئیس بخش بین‌الملل سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، مهدی مصطفوی قائم مقام معاونت ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری و میهمانان خارجیاز نخبگان قرـنی  از بیش هشت کشور برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین ایمانی پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این نشست گفت: از منظر قرآن کریم فضیلت اصلی ماه مبارک رمضان نزول قرآن است. قرآن کریم علاوه بر اینکه بر تمام مردم نازل شده، برای پاسخ به تمام نیازهای بشر نیز نازل شده است.اگر قرآن قدرت تاثیر اجتماعی را نداشت تا این اندازه  به او هجمه و حمله نمی‌شد.
وی افزود: قرآن امروز پاسخگوی تمام نیازهای کوچک و بزرگ مسائل و چالش‌های جهان است، امروز مسئله خانواده در جهان یک مسئله جدی است و قرآن آموزه‌هایی در این‌باره دارد اما ما قرآن را رها کردیم و به دنبال آموزه‌های فرعی می‌‌رویم.

وی ادامه داد: منظـور از مهجور کردن قرآن یعنی عدم مراجعه  به قرآن برای رفع مشکلات است و مسلمانان امروز برای رفع مشکلات خود به قرآن مراجعه نمی کنند .به عنوان مثال امروزه مساله ی جمعیت امروزه یک مساله ی جدی است که قرآن برای آن راه حل دارد .

رئیس دستگاه دیپلماسی فرهنگی کشور گفت :روایت‌هایی از بزرگان است که می‌گویند ما در کتاب‌های مختلف تفحص کردیم و عمری را پای کتاب‌های متفرقه گذاشتیم و سپس پشیمان شدیم، چرا که دیر متوجه عمق مفاهیم قرانی شدیم.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ادامه داد: قرآن باعث وحد جهان اسلام است و امت اسلامی پایه شکل گیری تمدن نوین اسلامی است. امروز قرآن مجید قدرت نرم مردم غزه و مقاومت است و آنها خود را با قرآن مقاوم می دانند و  امروزه ما در جهان شاهد آن هستیم که به قرآن مراجعه می کنند تا راز این حد از مقاومت را بفمند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با تمسک به قرآن بتوانیم ادای دینی به قرآن کریم داشته باشیم.

بنا بر اعلام این خبر نمایشگاه بین المللی قرآن امسال در قالب ۲۵ بخش همچون کودک و نوجوان، حکمرانی قرآنی، مشاوره و پژوهش‌های قرآنی، جلسات خانگی، پوشش ایرانی و اسلامی برپا شده است.بخش بین‌الملل این نمایشگاه با حضور نمایندگانی از ۲۵ کشور همانند ترکیه، الجزایر، سنگال، روسیه، هند، فرانسه، آفریقای جنوبی، ‌ چین و کانادا تا هشتم فروردین ماه دایر است.سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم همه روزه تا چهاردهم فروردین‌ از ساعت ۱۷ تا ۳۰ دقیقه بامداد میزبان علاقه مندان است.

شایان ذکر است برگزاری بخش بین الملل سی و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با شعار« دیپلماسی قرآنی، هویت اسلامی» و با حضور 34 مهمان خارجی( هنرمند و شخصیت قرآنی) از 14 کشور از ( 1 تا 8 فروردین 1403) برگزار می شود و اقدام بایسته و شایسته مدیریت نمایشگاه در سپردن مسئولیت بخش بین الملل به اداره کل بین المللی تبلیغ فرصتی ارزنده برای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی است تا به عنوان متولی رسمی دیپلماسی قرآنی ج.ا.ایران و حامل اقتدار معنوی نظام به فرموده مقام معظم رهبری از فرصت پیش گفته برای تبادل آراء و افکار میان قرآن پژوهان ایران با دیگر اندیشمندان قرآنی جهان استفاده کند و در آغاز قرن جدید گامی محکم جهت تبیین گفتمان قرآنی با هدف توسعه روابط فرهنگی بین المللی ایران با جهان  بردارد.

. .

. .

تصاویر

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved