رایزن فرهنگی کشورمان تأکید کرد:
ضرورت استفاده از شرایط جدید بینالمللی برای پیشبرد روابط دانشگاهی بین ایران و تایلند
زارع بی عیب در دیدار با جمعی از مسئولین دانشگاه رام کام هنگ تایلند گفت: میتوانیم از شرایط جدید بینالمللی برای پیشبرد روابط دانشگاهی بین کشورها بهره ببریم.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، جمعی از مسئولین دانشگاه رام کام هنگ ضمن حضور در رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تایلند با مهدی زارع بی عیب، رایزن فرهنگی کشورمان دیدار کردند.
ساتین سانتورنپن، رئیس دانشکده علوم سیاسی دانشگاه رامکام هینگ، نیمیت آنک، استاد علوم سیاسی و محمد الیاس یپرنگ، مدرس دانشکده علوم سیاسی و 3 دانشجوی رشته علوم سیاسی از اعضای هیأت تایلندی بودند.
ساتین سانتورنپن با اشاره به فعالیتهای دانشگاه رام کام هنگ گفت: دانشگاه دولتی رام کام هنگ دانشگاه دارای دو پردیس هوآماک در بانکوک و پردیس بنگ نا است و در حال حاضر 200 هزار دانشجو در رشتههای مختلف که جزو پیروان ادیان مختلف از جمله مسلمانان هستند در این دانشگاه در حال تحصیل هستند. این دانشگاه با توجه به تنوع برنامهها در بین دانشگاههای تایلند بیشترین دانشجو را داراست.
وی در ادامه به معرفی برنامههای دانشکده علوم سیاسی پرداخت و افزود: این دانشکده هماکنون 30 هزار دانشجو از اقصی نقاط دنیا دارد که در برنامههای حضوری و غیرحضوری تحصیل میکنند. تبادل دانشجو با دانشگاههای کشورهای دیگر و دعوت از سفرای کشورها برای سخنرانی برای دانشجویان جزو برنامههای اصلی این دانشکده برای برقراری روابط با نمایندگیهای خارجی در تایلند است.
رئیس دانشکده علوم سیاسی از رایزن فرهنگی کشورمان دعوت کرد تا در یکی از جلسات کارگاهی اختصاصی این دانشکده حضور یابد و برای دانشجویان در مورد ایران واقعی سخنرانی کند.
زارع بی عیب، رایزن فرهنگی کشورمان با استقبال از اجرای فعالیتهای فرهنگی با دانشگاه رام کام هنگ تایلند، یکی از مهمترین مؤلفههای تولید قدرت برای یک کشور در جامعه جهانی را عرصه علم و فرهیختگان دانشگاهی آن دانست.
وی در ادامه سخنانش، افزود: دانشگاه مرکز آموزش منابع انسانی کارآمد برای آن جامعه است.
رایزن فرهنگی کشورمان در تایلند اظهار داشت: میتوانیم از شرایط جدید بینالمللی برای پیشبرد روابط دانشگاهی بین کشورها به خصوص ایران و تایلند بهره ببریم. مشروط به اینکه تعریف صحیحی از تعاملات دانشگاهی ایجاد و تولید علم از طریق اساتید و دانشجویان ارشد و دکتری جهت ارتقای جایگاه علمی بکار گرفته شود.
وی بیان کرد: دانشگاه یکی از جغرافیاهای تولید مؤلفه پیشرفت برای کشورهاست و در مقیاس محاسباتی، دانشگاههای معتبر کشورها یکی از مراکز حساس بلکه حیاتی برای هندسه تبادلات فرهنگی محسوب میشوند.
در پایان، موضوع ایجاد «اتاق ایرانشناسی» در این دانشگاه نیز مطرح و مقرر شد بعد از بررسی های لازم و جلسه با رئیس دانشکده علوم سیاسی، نتیجه این موضوع به رایزن فرهنگی کشورمان منتقل شود.
انتهای پیام/
نظر خود را بنویسید.