logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1402/12/05 - 10:57
  • 428
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

انتشار چهل حدیث حضرت مهدی (علیه السلام) به زبان اسپانیایی

چهل حدیث حضرت امام مهدی علیه السلام به زبان اسپانیایی توسط موسسه فرهنگی وهنری اندیشه شرق چاپ و منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به نقل از خبرگزاری حوزه؛ چهل حدیث حضرت امام مهدی حجّت بن الْحسن العسکری صاحب الزمان علیه السلام به زبان اسپانیایی توسط مؤسسه فرهنگی و هنری اندیشه شرق با کمک حوزه علمیه امام علی ابن ابی طالب علیه السلام و ویراستاری مصطفی السا لوادوری چاپ و منتشر شد.

آنچه می خوانید پاسخ حجت‌الاسلام والمسلمین محسن ربانی، از فعالان باسابقه حوزه علمیه در منطقه آمریکای لاتین است. وی سال‌ها به عنوان رایزن فرهنگی در آرژانتین فعالیت کرده است و هم اکنون مدیر مؤسسه فرهنگی و هنری اندیشه شرق است.

 چرا چهل حدیث از هرکدام از چهارده معصوم علیهم السلام را به زبان اسپانیایی ترجمه وچاپ نمودید؟

به نام خدا و سلام و درود به ساحت مقدس اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام ولادت با سعادت حضرت امام مهدی حجّت بن الْحسن العسکری علیه السلام را به شما و خوانندگان محترم تبریک عرض میکنم؛

رهبر معظم انقلاب  در مناسبتی در باره موضوع مهدویت واهمیت حفظ و ترویج آن در میان جهانیان گفتتد؛ این عقیده که همه‌ی مسلمانان هم به آن معتقدند، مخصوص شیعه نیست. البته در خصوصیات و جزئیّاتش بعضی فرق حرفهای دیگری دارند، اما اصل اینکه چنین دورانی پیش خواهد آمد و یک نفر از خاندان پیامبر چنین حرکت عظیم الهی را انجام خواهد داد و «یملأ اللّه به الارض قسطاً و عدلًا کما ملئت‌ جوراً و ظلماً»، بین مسلمانان متواتر است. همه این را قبول دارند. این عقیده از آن عقاید بسیار کارگشاست، به دلیل همین که کارگشاست دشمنان از یک طرف و البته دوستان نادان هم از طرف دیگر بر آن می‌تازند. گاهی دوستان نادان از روی نادانی و بر اثر بی‌توجّهی کاری می‌کنند که هیچ دشمن دانایی به آن خوبی نمی‌تواند ضربه بزند.

در سندی که من دیدم، بزرگان استعمار و فرماندهان استعماری توصیه می‌کنند که ما باید کاری کنیم که عقیده‌ی به مهدویّت به تدریج از بین مردم زایل شود. آن روز استعمارگران فرانسوی و انگلیسی در بعضی کشورهای مناطق آفریقایی بودند فرقی نمی‌کند که استعمار از کجا باشد استعماگران خارجی، قضاوتشان این بود که تا وقتی عقیده‌ی به مهدویّت در بین این مردم رایج است، ما نمی‌توانیم کشورهایشان را درست در اختیار گیریم!

ببینید، عقیده‌ی به مهدویّت چقدر مهمّ است! چقدر خطا می‌کنند کسانی که به اسم روشن‌فکری و به عنوان تجدّدطلبی می‌آیند وعقاید اسلامی را بدون مطالعه، بدون اطّلاع و بدون اینکه بدانند چه‌کار می‌کنند، مورد تردید و تشکیک قرار می‌دهند! این‌ها همان کاری را که دشمن میخواهد، راحت انجام میدهد.

امروزه ملیون ها نفر عاشق شیفته از سراسر دنیا دوست دارند امام زمان علیه السلام را بشناسند و زودتر ظهور امام را مشاهده نمایند تا از خوان گسترده معرفت و معنویت این امام شریف توشه بر گیرند.

دلیل بعدی اینکه تاسی به سیره بزرگان که اربعین حدیث نوشته اند و دررابطه با اما م کتابهای فراوانی نوشته اند و مردم از آن استفاده زیاد معنوی، علمی، فرهنگی، سیاسی و عرفانی برده اند مثلا مرحوم نوری در بیان اسماء شریفه امام مهدی (عج) با استناد به آیات، روایات، کتب آسمانی پیشین، تعبیرات راویان و تاریخ‌نگاران، تعداد 182 اسم و لقب برای حضرت مهدی (عج)، از جمله محمّد، احمد، عبدالله، محمود، مهدی، برهان، حجّت، حامد، داعی، شرید، صاحب، غائب، قائم، خلف صالح، منتظر و ... را ذکر کرده است.

امیدواریم بتوانیم در حد توان خود میراث علمی و معنوی اهل بیت علیهم السلام را در جهان ترویج کنیم و قلوب غیر مسلمانان را نیز از این طریق به سمت اسلام ناب محمدی صلوات الله و سلامه علیه جذب کنیم.

دلیل اول اینکه نیاز مسلمانان اسپانیایی زبان به شناخت معارف اهل البیت علیهم السلام که جمعیتی بالغ بر ششصد وپنجاه میلیون نفر در تما م جهان دارند،با توجه به این نیازاز اول سفر تبلیغی اینجانب به ارژانتین شناساندن مکتب اهل البیت علیهم السلام برنامه ریزی شد و مورد نظرم است و الحمدلله ادامه دارد.

مظلومیت اهل بیت علیهم السلام و مکتب ناب و مترقی آنان و بعضی ائمه علیهم السلام که درراه حق علیه باطل شهید شدند ومراقد مطهر انان مورد حمله وتخریب وهابیت خائن و جنایتکار واقع شده است، وظائف ما را در این زمینه مضاعف می کند که با تلاش بیشتر به معرفی اهل بیت علیهم السلام در بین اسپانیایی زبانها خصوصا به مردم آمریکای لاتین بپردازیم .

دلیل دوم اینکه ذکر و یاد امام مهدی علیه السلام موجب برکت، تربیت و سعادتمندی است. دعای همگانی و جهانی برای سلامتی و ظهورامام زمان علیه السلام باعث تسریع در ظهوران حضرت خواهد شد.

. .

. .

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved