-->
logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1403/08/06 - 15:39
  • 41
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جایگاه درخشان زبان فارسی در عرصه مقاومت

رصدخانه- رئیس نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در مشهد، با اشاره به سابقه درخشان زبان فارسی و ایفای نقش آن در عرصه‌های علمی و فرهنگی جهانی، از ضرورت تلاش برای معرفی این زبان به عنوان زبان مقاومت و تمدن نوین اسلامی سخن گفت.

خبرگزاری ایسنا گزارش داد، حجت‌الاسلام علی باقری درباره اهمیت تاریخی زبان فارسی گفت: زبان فارسی از نظر قلمرو جغرافیایی، زمانی همه جهان را درنوردیده؛ از شرق و شمال آفریقا گرفته تا منتهی‌الیه آسیا. همچنین در اروپا نیز گسترش پیدا کرده است. از نظر معنایی، اشعاری که از این زبان برآمده‌اند، به چنان جایگاهی دست یافته‌اند حتی سازمان ‌ملل، یکی از ابیات سعدی را به‌عنوان شعار خود انتخاب کرده است.

او ادامه داد: امروزه از زبان فارسی به عنوان زبان مقاومت یاد می‌کنند، آنچنان که افراد بسیاری برای درک افکار امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری این زبان را فراگرفته‌اند. فارسی زبانی است که توانسته در برابر نفوذ استعماری زبان انگلیسی مقاومت کرده و برقرار بماند. زبان فارسی به دنبال آن است که به زبان تمدن نوین اسلامی تبدیل شود.
باقری گفت: در مقایسه با زبان انگلیسی که به‌عنوان یک زبان استعماری توسعه یافته، فارسی زبانی با ریشه‌های عرفانی و ارزش‌های خداشناسی خود برقرار مانده است. این زبان پس از عربی به بهترین شکل آموزه‌های اسلامی را انتقال داده و ارتباط میان ملت‌ها را در حوزه‌های معرفت‌شناسی و سیاسی تقویت کرده است.

او با اشاره به یکی از توصیه‌های مقام معظم رهبری مبنی برآن که فارسی باید به زبان علم و فرهنگ تبدیل شود، گفت: اگر چنین امری محقق شود، با توجه به سابقه درخشان و هویتی که در عرصه جهانی از آن خود ساخته است ، قادر به برقراری وحدت و انسجام بیشتری میان امت‌ها و کشورهای مختلف خواهد بود.

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved