اهمیت تربیت نیروی قرآنی در کادرسازی جبهه مقاومت
اگر با آیات وحیانی قرآن کریم مأنوس شویم، ما را از تاریکیهای شک، تردید و ابهام خارج کرده و به روشنیهای یقین و اطمینان وارد خواهد کرد لذا تربیت نیروی قرآنی به مثابه کادرسازی جبهه ایمان مقاومت در مقابل اردوگاه شرارت است.
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجتالاسلام حسینی نیشابوری، رئیس مرکز بینالمللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در یادداشتی که به بهانه افتتاح دارالقرآن مرکزی رسالات الله در اندونزی در اختیار ایکنا قرار داده است، بیان کرد: قرآن، کتاب خلقت و راهنمای بشریت به سوی پاکی و رستگاری است. کتابی که زمانه، آن را دستخوش دگرگونی نمیسازد و راهزنان ایمان، هرگز بر ساحت قدسی آن راه نمیبرند. یگانه شاهکار خلقت و عظیمترین گهر گنج آفرینش که هماهنگی تمامی خلقت را در اندرون خود باز مینمایاند.
وی میافزاید: قرآن کریم، انسان را به زندگی کردن با معیارها و ارزشهای الهی دعوت میکند. بنابراین اگر با آیات وحیانی قرآن کریم مأنوس شویم، ما را از تاریکیهای شک، تردید و ابهام خارج کرده و به روشنیهای یقین و اطمینان وارد خواهد کرد لذا تربیت نیروی قرآنی به مثابه کادرسازی جبهه ایمان مقاومت در مقابل اردوگاه شرارت است.
نیشابوری در بخشی دیگر از یادداشت خود تصریح کرد: وحدت اسلامی یکی از ویژگیهای امت اسلامی در قرآن کریم بوده و به معنای تأکید و تکیه بر مشترکات مذاهب اسلامی است. وحدت اسلامی نه تنها یک دستور دینی، بلکه یک ضرورت عینی و مطلوب عقلی است. از سوی دیگر وحدت و انسجام از جمله عوامل موفقیت مسلمانان بوده که کلام خدا بر آن تصریح دارد و یکی از مصادیق بارز آن در آیه ۱۰۳ سوره آل عمران ذکر شده که خداوند تمسک به حبل الله را عامل انسجام و وحدت معرفی کرده است.
حجتالاسلام والمسلمین حسینی نیشابوری خاطرنشان کرد: امت اسلامی دارای حیات فرهنگی تمدنی با سابقه درخشان قرآنی است و وحی الهی منبع اصلی بازیابی معرفت و تبیین ارزشهای والای دینی و انسانی است و تقویت هویت قرآنی امت اسلامی جز با اتخاذ رویکرد زندگی اجتماعی مبنی بر معارف قرآنی اتفاق نمیافتد. گفتنی است، این دارالقرآن، چهارمین دارالقرآنی است که در قالب طرح جامع قرآنی رسالات الله و به همت مرکز بینالمللی قرآن و تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی حمایت و تأسیس شده است.
نظر خود را بنویسید.