logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1400/11/06 - 11:29
  • 848
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

«زخم و زیتون» در نمایشگاه مجازی کتاب تهران

کتاب «زخم و زیتون؛ یادگاران و روزگاران» نوشته عباس خامه‌یار، رایزن فرهنگی ایران در لبنان در نمایشگاه مجازی کتاب تهران عرضه شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، این اثر به مشاهدات و تجربیات نویسنده از چهار دهه هم‌زیستی و رابطه مستقیم با اندیشمندان، شعرا، نویسندگان، پژوهشگران و شخصیت‌های دینی و سیاسی دنیای عرب و حوزه تمدنی ایران اختصاص دارد.

«زخم و زیتون» که در دو فصل به رشته تحریر درآمده، شرح روزنوشته‌ها و روایت‌های دسته اولی است که نویسنده ثبت و ضبط کرده و تلاش داشته تا مشاهدات و تجربیات خود از حدود چهار دهه هم‌زیستی و رابطه مستقیم با اندیشمندان، شعرا، نویسندگان، پژوهشگران و شخصیت‌های دینی و سیاسی دنیای عرب و حوزه تمدنی ایران را با بیانی ساده و صریح بازگو کند.

عباس خامه‌یار در مقدمه کتاب با اشاره به دغدغه‌ها و دل‌مشغولی‌های خود برای ارائه روایت‌هایی صادقانه و متعهدانه از شخصیت‌های مرتبط با فرهنگ ایران که ارتباط وثیقی با آن‌ها داشته، هر سطر کتاب را انعکاس احساسات و عواطف درونی‌اش می‌داند.

زخم و زیتون تلاش کرده تا برداشت‌های کلان، نظام‌مند و جریان سازی است از شخصیت‌های گوناگون و رویدادهای بعضاً ساده به مخاطبان ارائه دهد و نکات و پرسش‌های بسیاری را درباره چالش‌ها و موانع پیش روی پیشرفت ایران اسلامی مطرح می‌کند. ازاین‌رو، زخم و زیتون را می‌توان به عنوان راهنمای جامعی برای سیاست‌گذاران و فعالان فرهنگی برون‌مرزی چه در عرصه نظری و چه در حوزه میدانی قلمداد کرد.

یکی از نکات برجسته کتاب «زخم و زیتون؛ یادگاران و روزگان»، نگارش درباره شخصیت‌هایی است که در فضای علمی و رسانه‌ای ایران، کمتر بدان‌ها پرداخته شده، اما در عین حال، شناخت دقیق و منصفانه آن‌ها برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و عموم مردم فرهنگ دوست ایران، جذاب و آموزنده خواهد بود. چهره‌هایی که عمیقاً به تمدن و فرهنگ ایرانی-اسلامی عشق ورزیده‌اند.

این کتاب در سال 1400 از سوی انتشارات هزاره ققنوس و در 352 صفحه به زبان فارسی به چاپ رسیده و علاقه‌مندان برای تهیه آن می‌توانند به نشانی اینترنتی http://ketab.ir/ مراجعه کنند.

بنابر این گزارش؛ دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از سوم بهمن‌ماه آغاز شده و تا دهم بهمن ۱۴۰۰ به مدت هشت روز ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/ص

 

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved