ویژه نامه "معلم شهید مرتضی مطهری متفکر و فیلسوف ایرانی" در جمهوری خودمختار نخجوان منتشر شد
به همت وابستگی فرهنگی کشورمان در نخجوان ویژه نامه" معلم شهید مرتضی مطهری متفکر و فیلسوف ایرانی" به زبان آذری ترجمه و منتشر شد
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ابوالفضل ربیعی ، وابسته فرهنگی کشورمان گفت ویژه نامه" معلم شهید" همزمان با سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز بزرگداشت مقام معلم به زبان آذری ترجمه و منتشر گردید.
این ویژه نامه به زندگی نامه ،شخصیت و آثار شهید استاد مرتضی مطهری پرداخته و با کلام مقام معظم رهبری(مدظله العالی) درباره شهید مطهری آغاز می شود " کمتر کسی و کمتر اندیشمندی را مانند استاد شهید مطهری میتوان یافت که با این ظرفیت فکری و روحی مشغول به کار باشد. وی همچنان هر سخنرانی شهید مطهری را یک کار تخصصی و پرمایه و آثار او را از مبانی فکری نظام جمهوری اسلامی ایران برشمرده است."
در مقدمه چنین آورده شده است: مرتضی مطهری مشهور به شهید مطهری یا استاد مطهری، متفکر و نویسنده شیعه استاد فلسفه اسلامی و کلام اسلامی و تفسیر قرآن، در قرن چهاردهم هجری و از شاگردان علامه طباطبائی و امام خمینی (ره) بود. مطهری از افراد تأثیرگذار و از رهبران فکری انقلاب اسلامی ایران به شمار میرود. وی ریاست شورای انقلاب را تا روز شهادت بر عهده داشت.
پیش از انقلاب اسلامی، مبارزات فکری مطهری در مقابله با جریانات فکری مارکسیستی در ایران نقش قابل توجهی در رویگردانی جوانان از این تفکرات داشت.
مطهری آثاری متعددی در کلام و فلسفه اسلامی نوشته است. روزآمدسازی و تبیین آموزههای اسلام و تشیع، از ویژگیهای فعالیتهای فکری او است. مطهری، آموزههای اسلامی را که قبلاً در قالب بیاناتی پیچیده ارائه میشد، به سبک ویژه خود، به صورت آسان و با زبان روز در اختیار مخاطبان قرار میداد. کتابهای او در موضوعات مختلف دینی بارها به زبانهای مختلف منتشر شده است.
بدلیل نقش تربیتی استاد مطهری سالروز شهادت شهید مطهری در ایران به عنوان روز معلم نام گذاری شده و با بزرگداشت مقام معلم همراه است.
سالروز شهادت مرتضی مطهری، در ایران روز معلم خوانده شده و آیینهای بزرگداشتی در همین ارتباط برگزار میشود.
آیت الله مرتضی مطهری متفکر، فیلسوف و از شخصیت های فکری و سیاسی قرن چهاردهم و از یاران امام خمینی(ره) بود که نقش مهمی در شکل گیری، رشد و پیروزی انقلاب اسلامی ایفا کردند.
در این ویژه نامه برای علاقمندان به آثار شهید استاد مرتضی مطهری که تاکنون به زبان آذری ترجمه شده نیز اشاره شده است.
این ویژه نامه در سایت نمایندگی فرهنگی İranlı Mütəfəkkir və Filosof Mortəza Motəhhəri (Şəhid Müəllim) | Azeri (icro.ir)در دسترس علاقمندان قرار گرفت.
نظر خود را بنویسید.