همکاری مشترک جمعیت هلال احمر ایران در کنیا و دانشکده علوم بهداشت دانشگاه کنیاتا
جمعیت هلال احمر ایران در کنیا و دانشکده علوم بهداشت دانشگاه کنیاتا، همکاری مشترکی را در زمینههای علمی و فرهنگی شروع میکنند.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در راستای تفاهم نامه علمی و فرهنگی بین رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران با دانشگاه کنیاتادر نایروبی، در گامی مهم در جهت تقویت همکاری علمی در حوزه سلامت و طب سنتی، نشست محوری بین رئیس جمعیت هلال احمر ایران در کنیا و مسئولین دانشکده علوم بهداشت دانشگاه کنیاتا برگزار شد.
هماهنگی این نشست که توسط رایزنی فرهنگی کشورمان در نایروبی انجام شد که شاهد همگرایی چهرههای شاخص و مسئولین هر دو نهاد بودیم.
محمدرضا فقیهی، رئیس جمعیت هلال احمر ایران بحث را با تشریح علاقه شدید جمعیت هلال احمر ایران به طرحهای مشترک در طب کلاسیک و مکمل آغاز کرد.
زمینههای همکاری پیشنهادی شامل برنامههای آموزشی، تبادل دانشگاه با مؤسسات ایرانی و تولید داروهای گیاهی بود.
وی همچنین، بر همکاری بالقوه در روشهای پزشکی تخصصی مانند جراحیهای مختلف از جمله پیوند کبد و درمان سلولهای بنیادی تأکید کرد.
مسئولین پزشکی دانشگاه کنیاتا اطلاعات علمی محدود خود را در زمینه طب جایگزین و عدم وجود برنامه درسی در این زمینه تصدیق کردند و برای همکاری این موضوع پیشنهاداتی از جمله ایجاد یک برنامه درسی برای طب جایگزین در دانشگاه کنیاتا، طرحهای ظرفیت سازی، همکاری در پروژههای تحقیقاتی و تامین مالی، همکاری در طرحهای خدمات اجتماعی و ایجاد آزمایشگاه طب جایگزین ارائه دادند.
فقیهی پیشنهاد ایجاد دایرةالمعارفی برای مستندسازی گیاهان دارویی در کنیا، تحقیق در مورد طب سنتی موجود و استفاده از دانش پزشکان طب سنتی مسن برای دستیابی به شیوههای درمانی سنتی خارقالعاده را ارائه کرد.
در پایان این نشست، هر دو طرف برای سازماندهی یک کنفرانس مجازی به توافق رسیدند. این کنفرانس با هدف گردهم آوردن پزشکان مکمل و محققانی که در مورد داروهای گیاهی، تحقیقات در حال انجام، کارایی داروها و کاربردهای آنها در سطوح مختلف ارائه خواهند کرد.
انتهای پیام/