رئیس دانشکده مطالعات و زبانهای شرقی دانشگاه بلغارستان تأکید کرد:
حمایت دولت بلغارستان از تداوم آموزش رشته ایران شناسی دانشگاه صوفیا
ایوو پانوف در دیدار با نماینده فرهنگی کشورمان گفت: دولت بلغارستان از تداوم آموزش رشته ایران شناسی دانشگاه صوفیا حمایت میکند.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، جواد امینیمنش، نماینده فرهنگی کشورمان در بلغارستان با ایوو پانوف، رئیس دانشکده مطالعات و زبانهای شرقی و سیرما کاستادینوا، رئیس گروه ایران شناسی دانشگاه بلغارستان دیدار و گفتوگو کرد.
امینیمنش از خدمات مسئولین دانشکده مطالعات و زبانهای شرقی دانشگاه صوفیا به تاریخ، فرهنگ، زبان و ادب ایران زمین گفت: سرزمین ایران به جهت جذابیتهای تاریخی و فرهنگی و ادبی همواره موضوع مطالعه برای دانشجویان و ایرانشناسان سراسر جهان بوده است.
وی افزود: از عهد باستان و گزارشهای هرودوت گرفته تا سفرنامههای سیاحان و جهانگردان دوران اسلامی همگی نشانۀ تلاشها و پژوهشهایی است که در این راستا صورت گرفته است.
امینیمنش گروه ایران شناسی دانشگاه صوفیا را یکی از مراکز مهم تربیت ایرانشناسان، آموزش و گسترش زبان و ادبیات فارسی در بلغارستان برشمرد.
برگزاری کنفرانس بینالمللی «ایران شناسان منطقه» در دانشگاه صوفیا
پانوف در سخنانی، گفت: دولت بلغارستان از تداوم آموزش رشته ایران شناسی دانشگاه صوفیا حمایت میکند و معتقدند اگر یک دانشجوی ایرانشناسی هم باشد، بخش ایرانشناسی تعطیل نخواهد شد.
رئیس دانشکده مطالعات و زبانهای شرقی اظهار داشت: ما افتخار داریم که سفیر کنونی بلغارستان در ایران و همینطور سفرای بلغارستان در چند کشور دیگر از دانشجویان و فارغ التحصیلان این گروه هستند.
وی بیان کرد: مسئولین سفارت و رایزنی فرهنگی ایران تاکنون کمکهای زیادی به گروه ایران شناسی و تجهیز اتاق ایران و کتابخانه اینگروه داشتهاند و انتظار میرود با تداوم حمایتهای مادی و معنوی موجبات انگیزه بیشتر دانشجویان برای حضور در رشته ایرانشناسی و انتخاب زبان فارسی فراهم شود.
رئیس دانشکده مطالعات و زبانهای شرقی اضافه کرد: سال تحصیلی 2023 - 2024 مصادف با سیامین سالگرد تأسیس رشته ایران شناسی در دانشگاه صوفیا است و در نظر داریم یک کنفرانس بینالمللی با ایران شناسان منطقه در دانشگاه برگزار کنیم.
کاستادینوا، رئیس گروه ایران شناسی دانشگاه بلغارستان تأکید کرد: اساتید و دانشجویان این گروه در رخدادهای مهم فرهنگی ایران همچون نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضور داشته باشند و تازههای نشر در حوزه ایران و ایرانشناسی در اختیار این گروه قرار گیرد.
وی با اشاره به تمدید موافقتنامه فرهنگی بین دو کشور گفت: بر اساس این موافقتنامه بسیاری از فعالیتهای علمی، فرهنگی و آموزشی قابل انجام و پیگیری است.
انتهای پیام/
نظر خود را بنویسید.