• 1401/07/25 - 13:39
  • 638
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تولید مستند نسخ خطی اسلامی در روسیه

فیلم مستند نسخ خطی اسلامی با عنوان «میراث مکتوب» با حمایت بنیاد مطالعات اسلامی روسیه(ابن سینا) در مسکو کلید خورد.

به گزارش ایکنا، این فیلم به کارگردانی امیر ولی‌نژاد کلید خورده و روایتی از اصالت و تمدن هنر نسخ خطی اسلامی است.

بنا به اعلام بنیاد مطالعات اسلامی روسیه، رویدادگوییِ این مستند با زبان تصویر و نیکوآوای خطاطی هنرمندان ایران‌زمین، حکایتی از خَلق، خلاقیت و محتوای نسخ خطی اسلامی است.

پیش‌تر فیلم «نقطه» اثر امیر ولی‌نژاد، با حمایت بنیاد ابن سینا در سال ۲۰۱۹ تولید شده بود. این فیلم موفق به دریافت جوایزی در بخش بهترین اثر از نگاه مخاطب در جشنواره‌های بین‌المللی شده است.

بنیاد ابن سینا با هدف آشنایی اساتید، دانشجویان و مخاطبان روس با هنر اسلامی تاکنون چندین اثر به زبان روسی چاپ و منتشر کرده که از آن جمله می‌توان به موسیقی در اسلام، وحدت حسن و درآمدی بر خوشنویسی ایرانی اشاره کرد.

تهیه و تولید مستند نقطه و میراث مکتوب نیز در همین راستا صورت گرفته است.

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.