ولایتپذیری و داشتن روحیه و تفکر بسیجی از ویژگیهای مهم شهید صادق گنجی بود
سی و چهارمین یادواره سالگرد شهادت شهید صادق گنجی وابسته فرهنگی و مسئول فقید خانه فرهنگ ایران در لاهور پاکستان با حضور اقشار مختلف در برازجان برگزار شد.
در این مراسم از آثار منتشره از سوی انتشارات بینالمللی الهدی وابسته به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تحت عنوان «آه ای لاهور» به قلم محمدرضا شرفی با موضوع؛ روایت زندگی و زمانه شهید صادق گنجی رونمایی شد.
ارسلان زارع استاندار بوشهر نیز در این مراسم، گفت: با نگاهی به تاریخ مبارزات انقلاب اسلامی در مییابیم که در فراز و نشیبهای مختلف و کوران حوادث پرشمار، عامل مهم پیروزی و موفقیت، نیروی ایمان و اخلاص بوده است و امروز در مراسم یادواره یکی از همین خدمتگزاران با ایمان جمع شدهایم که با وجود گذشت بیش از سه دهه از شهادت او، نام و یادش همواره در یاد مردم ماندگار است و همین راه رستگاری است.
وی افزود: شهید صادق گنجی را میتوان سند زنده و ارزشمندی از انقلاب اسلامی و مبارزه در راه آرمانهای انقلاب بدانیم که در نهایت با شهادت، مزد تلاشهای خالصانه خود را گرفت و رویکرد فرهنگی او همراه با ایمان به ارزشهای انقلاب و و اخلاص در عمل، او را ماندگار کرده است.
معرفی سیر و سلوک شهید گنجی به جوانان
احسان خزاعی مشاور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در امور ایثارگران در سخنرانی خود، دو ویژگی مهم شهید صادق گنجی را که باعث موفقیت ایشان در فعالیتهای فرهنگی بینالمللی شده بود را ولایتپذیری و داشتن روحیه و تفکر بسیجی برشمرد.
وی اظهار داشت: کم توجهی به آثاری در زمینه شهدای عرصه دیپلماسی فرهنگی ضرورت و اهمیت انتشار این گونه آثار را دوچندان میکند.
خزاعی افزود: بخش اعظم تحقیقات، پژوهش و نگارش این کتاب از سوی نویسنده نام آشنای کشورمان، آقای محمدرضا شرفی در کشور پاکستان انجام گرفته است که راوی این کتاب در سفر به شهر لاهور برای تهیه مطالب و محتوای این اثر، زحمات فراوانی را متقبل شده است.
مشاور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ضمن تقدیر از ناشر و مولف کتاب «آه ای لاهور» اظهار امیدواری کرد تا با انتشار این قبیل آثار مکتوب بتوان راه و تفکر شهدای گرانقدر را به نسل جوان امروزی معرفی کرد.
زاهد علی صادق؛ شهروند افتخاری شهر برازجان و یار صمیمی شهید گنجی نیز در این مراسم به بیان خاطراتی از دوران ماموریت شهید صادق گنجی به عنوان وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور پرداخت.
وی مشخصه بارز شهید گنجی را به عنوان فرزند انقلاب، تلاش برای ایجاد وحدت اسلامی و دوستی ایران و پاکستان عنوان کرد.
دیگر سخنرانان این مراسم نیز از شهید گنجی به عنوان سفیر فرهنگی ایران در پاکستان یاد کردند و ضمن اشاره به فعالیتهای فرهنگی اثر بخش وی، ویژگیهای اخلاقی شهید صادق گنجی را برشمردند.
شهید صادق گنجی مسئولیت خانه فرهنگ ایران در لاهور مرکز ایالت پنجاب پاکستان را برعهده داشت. وی از اولین شهدای دیپلماسی فرهنگی کشورمان است که در 28 آذر ماه سال 1369 در مراسم تودیع خود در هتل اینترنشنال لاهور به دست عوامل گروهک تروریستی سپاه صحابه به فیض شهادت نائل آمد.
روابط عمومی و اطلاع رسانی ازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی