• 1403/06/24 - 22:56
  • 217
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

هدیه‌ای ویژه به رئیس‌جمهوری

نخستین سفر خارجی رئیس جمهوری اسلامی ایران به کشورعراق بیش از آنکه یک سفر سیاسی و اقتصادی باشد سفری فرهنگی بود. موید این گزاره، نوع دیدارها و ملاقات‌های برنامه ریزی شده ی این سفر بود.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حضور در مکان شهادت فرماندهان مقاومت در فرودگاه بغداد و ادای احترام به شهداء، امضای چندین تفاهم نامه فرهنگی-رسانه ای با طرف عراقی، اهداء لوح مزین به پیام تشکر رهبر معظم انقلاب اسلامی از مهمان‌نوازی موکب‌داران، ملت و دولت عراق در اربعین حسینی به نخست وزیر عراق، سفر به اقلیم کردستان و تحکیم پیوندهای فرهنگی ایران و کردستان، سفر به بصره و حضور در جمع سران عشایر جنوب و تکریم فرهنگ سنتی عراق و در آخر زیارت عتبات مقدس را می توان قله معنوی و فرهنگی این سفر دانست.

اما یکی از مهمترین بخش های این سفر که کمتر در رسانه ها مورد توجه قرار گرفت حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهوری کشورمان در ساختمان رایزنی فرهنگی بغداد و دیدار با جمع صمیمی ایرانیان مقیم بغداد بود.

در این برنامه هدیه ای خاص به رئیس جمهوری توسط یک مهمان ویژه اهدا شد. خانواده شهید "سجاد حسن رضا" که مادر ایشان تبریزی و پدر او عراقی و اهل کرکوک است.

این زوج عراقی و ایرانی در سال ١٣٦٣ ازدواج کردند. فرزندشان سجاد در سال 1364 در قم بد دنیا آمد. این خانواده در سال 1382 به عراق آمدند. سجاد صاحب سه فرزند یک پسر و دو دختر می شود.

با ظهور داعش و حمله آنها به عراق او با صدور فتوى جهاد کفائی آیت الله العظمی سیستانی به بسیج مردمی عراق می پیوندد و در روز اول ماه رمضان سال 1393 در منطقه جنوب کرکوک درناحیة شمسیه ساعت ٤ بامداد با زبان روزه به دست داعشی های ظالم به شهادت می رسد.

پیکر مطهر این شهید به مدت 9 ماه تا آزاد سازی منطقه روی زمین ماند. بعد از نه ماه پدر ایشان با دستان خود استخوان های مطهر این شهید را جمع کرده و به خاک می سپارد. این خانواده نمونه ای از پیوند ناگسستنی دو ملت ایران و عراق است که ثمره حیات خود را در دفاع از حرم های اهل بیت (ع) فدا کردند.

خانواده شهید سجاد حسن رضا در روز ملاقات با آقای پزشکیان، عکس پرتره نقاشی شده توسط یکی از هنرمندان مجاهد عراقی ترکمان از منطقه تلعفر را به رئیس جمهوری اسلامی ایران هدیه دادند و بر غنای فرهنگی سفر افزودند.

 

 

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.