• 1401/11/08 - 16:12
  • 990
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌ها تأکید کرد:

لزوم همگرایی ادیان برای رفع چالش‌های دنیای امروز

ضیایی اظهار داشت: چالش‌های عصر مدرن، اخلاق دینی را به چالش کشیده‌اند و ادیان باید به دنبال راهکارهایی برای مقابله با این چالش‌ها باشند و شبهات پیش‌آمده را تهذیب کنند.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، علی‌اکبر ضیایی، رئیس مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سخنرانی خود در دور دوم گفت‌وگوی دینی اسلام و مسیحیت آفریقای جنوبی گفت: موضوع این نشست «اخلاق در ادیان» است، طبیعتا قرن هفدهم تا بیستم شاهد فلسفه‌های متنوع اخلاق بوده و در کنار اخلاق در ادیان، فلسفه‌های دین شکل گرفت.

وی افزود: چالش‌های عصر مدرن، اخلاق دینی را به چالش کشیده‌اند و ادیان باید به دنبال راهکارهایی برای مقابله با این چالش‌ها باشند و شبهات پیش‌آمده را تهذیب کنند.

پلتفرم‌های جدید احساس همدلی را کم‌رنگ کرده‌اند

رئیس مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تصریح کرد: در عصر مدرن پلتفرم‌ها وارد حوزه اخلاق شده و دانش سطحی را در میان مؤمنان منتشر کرده‌اند که سبب می‌شود عموم مؤمنان نتوانند به عمق فلسفه دین پی ببرند.

وی بیان کرد: پلتفرم‌های جدید احساس همدلی را کم‌رنگ کرده‌اند و شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام و فیس‌بوک، احساس درونی مبلغ دینی را به شکلی سطحی تنزل داده‌اند و سبب شده‌اند روح دین و ارزش‌های اخلاقی به سطح نازلی تنزل یابد؛ امیدواریم برگزاری چنین نشست‌هایی به یافتن راهکار و تجارب مشترک برای حل مشکلات جامعه مدرن کمک کند.

بنابر اعلام این خبر، به اهتمام رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در پرتوریا و با همکاری دانشکده الهیات دانشگاه تهران دومین گفت‌وگوی دینی اسلام و مسیحیت آفریقای جنوبی با عنوان «اخلاق در ادیان» صبح امروز (8 بهمن‌ماه) با حضور اندیشمندان دینی دو کشور در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.

انتهای پیام/

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.