• 1403/08/14 - 08:19
  • 306
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

فرهنگ و هنر ایرانی در «دهکده جهانی» کراچی درخشید

غرفه صنایع دستی خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در رویداد «دهکده جهانی» دانشگاه گریونویچ کراچی خوش درخشید و مورد استقبال دانشجویان و استادان و دیپلمات‌های خارجی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، رویداد «دهکده جهانی» در دانشگاه گریونویچ کراچی برگزار شد و غرفه صنایع دستی خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در کراچی نیز مورد استقبال دانشجویان و استادان و دیپلمات‌های خارجی قرار گرفت.

در این مراسم دانشجویان با شرکت در کارگاه‌های مختلف و ضمن گفت‌وگو با دیپلمات‌های حاضر با رسوم دیپلماتیک و قوانین سازمان ملل آشنا شدند.

آنان همچنین به انتخاب خود و به نمایندگی از کشورهای مختلف شامل پاکستان، ایران، فلسطین، روسیه، عمان، کره جنوبی، عربستان سعودی، اردن، ترکیه و مراکش، فرهنگ و هنر خود را از طریق ارائه غذاهای اصیل، صنایع دستی و کتاب و بروشور به نمایش گذاشتند.

سعید طالبی‌نیا وابسته فرهنگی کشورمان در کراچی با حضور در غرفه ایران به گفت‌وگوی صمیمانه با دانشجویان دانشگاه پرداخت و توضیحات تفصیلی از ظرفیت‌های دانشگاهی و نیز گردشگری و بازرگانی ارائه داد که با استقبال دانشجویان مواجه شد.

وی از آنان دعوت کرد ضمن هماهنگی با خانه فرهنگ ایران، برای گردشگری از طبیعت چهار فصل ایران تورهای‌های سیاحتی دانشجویی تشکیل دهند و به ایران زیبا سفر کنند تا با حقیقت و زیبایی‌های تاریخی و طبیعی ایران آشنا شوند.

مسئول خانه فرهنگ کشورمان در بخش دیگری از این برنامه، توضیحات لازم در خصوص تاریخچه فرش‌های نفیس ایرانی را ارائه داد و با تشکر از مسئولان دانشگاه گرینویچ کراچی برای اختصاص غرفه‌ای بنام کشور فلسطین، ابراز امیدواری کرد تا به زودی با نابودی صهیونیست‌ها، مقدمات آزادی قدس شریف مهیا شود.

وی با اشاره به فعالیت‌های خانه فرهنگ ایران در زمینه تسهیل حضور دانشجویان خارجی در ایران خاطرنشان کرد: هم اکنون تعداد زیادی از دانشجویان پاکستانی در دانشگاه‌های مختلف ایران در رشته‌های مختلف از جمله پزشکی مشغول به تحصیل هستند و از رتبه‌های برتر دانشگاه دعوت می‌شود برای تکمیل تحصیلات خود، دانشگاه‌های ایران را انتخاب کنند.

همچنین، سید ذولفقار علی شاه وزیر فرهنگ ایالت سند با حضور در غرفه ایران و گفت‌وگو با وابسته فرهنگی ایران در کراچی، در جریان عظمت فرهنگ و هنر ایرانی قرار گرفت و از اولین سفر خود به ایران در آینده نزدیک خبر داد.

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.