• 1402/09/01 - 13:11
  • 518
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
از سوی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اعلام شد؛

فرصت یک‌ماهه برای پژوهشگران حوزه فرهنگ و بین‌الملل

جایزه ملی پژوهش‌های برتر روابط فرهنگی بین‌المللی اوایل آبان ماه، فراخوان خود را منتشر کرده است. با فرا رسیدن آذرماه، فرصت سی روزه پیش روی پژوهشگران کشور در حوزه فرهنگ و بین‌الملل برای ارسال آثار قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نخستین دوره جایزه ملی پژوهش‌های برتر روابط فرهنگی بین‌المللی در زمینه‌های تالیف و ترجمه کتاب، تالیف مقاله، پایان نامه، تحصیلات تکمیلی و گزارش سیاستی آثار را ارزیابی خواهد کرد.

شناسایی آثار علمی تولیدشده مرتبط با روابط فرهنگی بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران و بهره‌گیری از نتایج پژوهشی و مطالعاتی در حوزه سیاست‌پژوهی دیپلماسی فرهنگی کشور و نیز معرفی آثار برتر، از اهداف برگزاری نخستین جایزه ملی «پژوهش‌های برتر روابط فرهنگی بین‌المللی» است.

نخستین جایزه ملی پژوهش‌های برتر روابط فرهنگی بین‌المللی از سوی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به منظور شناسایی آثار علمی تولید شده مرتبط با روابط فرهنگی بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود. این رویداد برای بهره‌گیری از نتایج پژوهشی و مطالعاتی در حوزه سیاست پژوهی دیپلماسی فرهنگی کشور و نیز ارج‌نهادن و معرفی آثار برتر، در اسفند ۱۴۰۲ برگزیدگان خود را خواهد شناخت.

«دیپلماسی عمومی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران»، «اقتصاد فرهنگ در عرصه بین‌الملل»، «دیپلماسی تاریخی، دوران گذار تاریخی و نظم نوین منطقه‌ای و جهانی»، «ایرانی‌تباران و ایرانیان خارج از کشور» و «فناوری‌های نوین در روابط فرهنگی بین‌المللی» از محورهای این رویداد است.

نخستین جایزه ملی پژوهش های برتر روابط فرهنگی بین المللی، موضوعات مختلفی را ارائه آثار، به پژوهشگران کشور ارائه کرده است که عبارتند از: «کشورهای همسایه و دیپلماسی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران»، «آسیب‏ شناسی دیپلماسی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران»، «دیپلماسی هنری، علمی، رسانه‌ای، ورزشی و گردشگری جمهوری اسلامی ایران»، «کنشگران مردمی و غیر حاکمیتی در دیپلماسی عمومی و فرهنگی»، «ترازیابی موقعیت ایران، اسلام و گفتمان انقلاب اسلامی در حوزه بین‏ الملل»، «زیست‌بوم‌های فرهنگی(ژئوکالچر)، دوران گذار و نظم نوین منطقه‌ای و جهانی»، «کارکردهای دیپلماسی فرهنگی در دوران گذار و نظم نوین منطقه‌ای و جهانی»، «جنگ ادراکی، مدیریت افکار عمومی و روایتگری در عرصه بین‌المللی»، «حفظ هویت ایرانیان خارج از کشور و گسترش علاقه و ارتباط آنان با سرزمین مادری»، «ایرانیان خارج از کشور و اتباع خارجی مقیم ایران و روابط فرهنگی بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران»، «اقتصاد فرهنگ و بازار صنایع فرهنگی در جهان»، «صادرات صنایع و خدمات فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و سهم آن در بازار جهانی صنایع فرهنگی» و «زیست‏ بوم‌های نوین فرهنگی بین‌المللی در فضای مجازی».

پژوهشگران علاقه‌مند به حضور در این جایزه تا 30 آذرماه سال جاری فرصت دارند آثار خود را از طریق سامانه جایزه به نشانی nas.icro.ir  ارسال کنند. آثار ارسالی باید از تاریخ یک فروردین 1399 تا 30 آذرماه 1402 به زبان فارسی یا غیرفارسی در کشور ارائه یا چاپ شده باشد.

بنابر اعلام این خبر، نخستین جایزه ملی پژوهش‌های برتر روابط فرهنگی بین‌المللی به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دبیری رضا ملکی، اسفندماه 1402 در تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.