• 1403/10/08 - 08:53
  • 83
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تلفیق هنر و توانمندی بانوان ایرانی در استانبول به نمایش درآمد

نمایشگاه صنایع دستی و خوشنویسی بانوان خلاق و هنرمند ایرانی به همت وابستگی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در استانبول برپا شد.

این نمایشگاه با حضور احمد محمدی سرکنسول ایران در استانبول و حسن دیدبان وابسته فرهنگی کشورمان در استانبول به میزبانی مرکز وقف بیرلیک استانبول افتتاح شد.

سرکنسول ایران در استانبول در این مراسم اظهار کرد: ایران و ترکیه، دو تمدن کهن با میراث فرهنگی غنی هستند. این نمایشگاه نه تنها فرصتی برای معرفی هنر بانوان خلاق و هنرمند ایرانی به مردم ترکیه است، بلکه بستری برای تقویت دوستی و تعاملات فرهنگی میان دو کشور را فراهم می‌آورد.

وی افزود: آغاز کار این نمایشگاه همزمان با هفته زن و ولادت حضرت فاطمه (س)، آغاز سال فرهنگی ایران و ترکیه را به فال نیک می‌گیریم و امیدوارم که سرآغاز نمایشگاه‌هایی آتی باشد.

محمدی ادامه داد: نمایشگاه صنایع دستی و خوشنویسی بانوان خلاق و هنرمند ایرانی نه تنها تجلی‌گر هنر و خلاقیت زنان ایرانی است، بلکه به‌عنوان ابزاری برای انتقال فرهنگ، تاریخ و هنر اصیل ایرانی به جهانیان عمل می‌کند. این رویداد فرهنگی ارزشمند، یکی از نقاط برجسته تقویم هنری دو کشور ایران و ترکیه خواهد بود.

سلیم ترک اغلو، رئیس کمیسیون خوشنویسی بنیاد بیرلیک نیز، با اشاره به اهمیت همکاری‌های فرهنگی میان دو کشور، بیان کرد: هنر پلی است که می‌تواند دل‌های مردم را به هم نزدیک‌تر کند. این نمایشگاه، نمادی از دوستی و تعامل فرهنگی میان ایران و ترکیه است و ما در تلاش هستیم تا با حمایت از این نوع برنامه‌ها، پیوندهای عمیق‌تری میان دو کشور ایجاد کنیم.

علاوه بر نمایش آثار هنری، این رویداد شامل برنامه‌های متنوعی بود که مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت، هنرمندان حاضر در نمایشگاه، تکنیک‌های خود را در قالب کارگاه‌هایی آموزشی (ورکشاپ) به علاقه‌مندان ارائه دادند.

نمایشگاه صنایع دستی و خوشنویسی بانوان خلاق و هنرمند ایرانی که در مرکز شهر (محله سلطان احمد) برپا شده است از همان لحظات آغازین با استقبال هنردوستان، مقامات فرهنگی و گردشگران مواجه شد.

این نمایشگاه که تا پایان هفته پذیرای علاقه‌مندان خواهد بود، گامی مؤثر در جهت تقویت روابط فرهنگی و هنری میان ایران و ترکیه محسوب می‌شود.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.