• 1401/07/19 - 09:06
  • 655
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

تقویت دیپلماسی علمی با قدردانی از دانشجویان بین‌الملل نمونه

سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشجویان بین‌الملل نمونه با هدف تقویت دیپلماسی علمی و ارتباطات دانشگاهی قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به نقل از ایرنا؛ سالن شهدای علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عصر دوشنبه میزبان برگزاری نخستین جشنواره تقدیر از دانشجویان نمونه بین‌المللی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با حضور وزیر علوم و رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها بود.

هاشم داداش‌پور، رئیس امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این مراسم، گفت: دولت سیزدهم با تاکید بر مردمی بودن و علاقه‌مندی به هم پیوندی با کشورهای همسایه جهان اسلام و همسو کار خود را شروع کرده است.

هاشم داداش‌پور با بیان اینکه برنامه جشنواره تقدیر از دانشجویان نمونه بین‌المللی محصول نگاه دولت سیزدهم در این زمینه است، افزود: ضمن اینکه وزارت علوم نیز دیپلماسی علمی را سرلوحه کار قرار داده است.

وی با اشاره به تحصیل حدود ۱۰۰ هزار دانشجوی بین‌الملل در ایران خاطرنشان کرد: این تعداد در مقایسه با بسیاری کشورها زیاد نیست و جایگاه ایران از این فراتر است.

داداش‌پور اظهار امیدواری کرد تحقق برنامه‌های سازمان امور دانشجویان کمک کند که میزبان دانشجویان خارجی بیشتری در کشور باشیم.

وی با اشاره میلاد پیامبر اکرم(ص) و تاکید بر وحدت، ادامه داد: امیدواریم مسلمانان به سمت تمدن نوین ایرانی اسلامی حرکت کنند.

رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به جلسات مختلف با دانشجویان بین‌المللی بیان کرد: در این جلسات، چالش‌ها، مشکلات و راه حل های این مشکلات با دانشجویان بررسی شد.

وی در عین حال، گفت: در حوزه فرهنگی برنامه‌های مختلفی از جمله اردوی فرهنگی آموزشی و جشن دانش آموختگی با هدف شناسایی فرهنگ ایران در تابستان گذشته برگزار شد و در زمینه ورزشی نیز نخستین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان بین‌الملل را در دانشگاه مازندران برگزار کردیم و این روند در همه حوزه‌ها ادامه می یابد.  

داداش‌پور با اشاره به قدردانی از دانشجویان نمونه داخلی افزود: در حوزه آموزشی دانشجویان بین‌الملل برای نخستین بار و با هدف توسعه دیپلماسی علمی، جشنواره تقدیر از دانشجویان نمونه را برگزار کردیم که در آن دانشجویان سرآمد از چند جنبه از جمله آموزشی، فرهنگی، فناوری و پژوهشی معرفی می‌شوند.

قدردانی دانشجویان خارجی از دانشگاه‌های ایرانی و تأکید بر ارتباط با ایران

شهزاده سید حسن نقوی، دانشجوی مقطع دکتری مدیریت دولتی از پاکستان نیز در این مراسم با اشاره به ارتباطات فرهنگی و ریشه‌ای بین ایران و پاکستان گفت: مقام معظم رهبری بر ارتباط بین تشکل‌های دانشجویی ایرانی و خارجی به خصوص با دانشجویان پاکستانی تاکید کرده اند و ما هم باید برای این ارتباط تلاش کنیم.

حسام السلامه، اهل سوریه و دانشجوی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بین‌المللی قزوین که از هفت سال قبل‌ در ایران در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل خود را آغاز کرده نیز در سخنانی بیان کرد: باید رسانه های فرهنگی و میزان ارتباطات علمی بین دو کشور قوی تر باشد تا مردم شناخت بهتری از یکدیگر پیدا کنند.

وی تاکید کرد: بهتر است سازمانی با همکاری وزارت علوم ایجاد کنیم تا پیوند دانشجویان خارجی با یکدیگر و همچنین با ایران ادامه یابد.

ماما دوفال، دانشجوی تحصیلات تکمیلی زنجان رشته ژئوفیزیک از سنگال نیز با بیان اینکه سیستم آموزش ما با ایران متفاوت است، افزود: دانشجویان در ایران همیشه با همه سختی ها سال تحصیلی را تمام می کنند اما در سنگال ممکن است یک سال تحصیلی را دانشجو تمام نکند و نتواند امتحان دهد. ضمن اینکه در ایران استادان دانشگاه بسیار به دانشجویان کمک می کنند.   

بتول برکات، دانشجوی کارشناسی مهندسی نفت از لبنان در این مراسم با تشکر از خانم ربابه صدر مدیر موسسه امام موسی صدر بیان کرد: سعی می کنم در ایران سفیر خوبی برای لبنان و در لبنان نیز سفیر خوبی برای ایران باشم.  

راشد عباس، از مقامات پاکستانی نیز در این مراسم در ارتباط با دانشجویان پاکستانی در این نشست اظهار داشت: دانشگاه های ایران در پاکستان معرفی نشده اند ضمن اینکه دانشجویان ایرانی نیز در پاکستان زیاد نیستند.

وی با تاکید بر اینکه پاکستان فرهنگ نزدیکی با ایران دارد، افزود: این درحالیست که در رسانه های علمی پاکستان حضور ایرانی ها ضعیف است و باید دانشگاه های ایران و پاکستان ارتباط بیشتری با یکدیگر داشته باشند تا دو طرف از پیشرفت های علمی یکدیگر آگاه شوند.

در پایان این مراسم، از این دانشجویان به همراه دو دانشجوی خارجی دانشگاه فردوسی مشهد شامل مرتضی محقی دانشجوی افغانستانی رشته حقوق خصوصی و خانم نادیه عبدالکریم دانشجوی عراقی قدردانی شد و آنها لوح قدردانی و تندیس خود را از وزیر علوم دریافت کردند.

انتهای پیام/

 
 
 
. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.