• 1401/02/06 - 07:40
  • 1098
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

اهداء بالاترین نشان مسلمانان روسیه به سفیر ایران

مفتی «شیخ راویل عین‌الدین» رئیس شورای مفتیات روسیه، بالاترین نشان مسلمانان این کشور به نام «الفخر» را به کاظم جلالی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه اهداء کرد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ضیافت افطاری رسمی از طرف شیخ راویل عین‌الدین رئیس شورای مفتیات روسیه به افتخار سفرا و دیپلمات‌های کشورهای اسلامی، نمایندگان دومای دولتی و کارمندان ارشد دولت فدراسیون روسیه با حضور کاظم جلالی، سفیر و مسعود احمدوند، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در روسیه در محل مسجد جامع مسکو، برگزار شد.

مفتی شیخ راویل عین‌الدین در سخنانی، با اشاره به تلاش‌های سفیر کشورمان در توسعه روابط با جامعه مسلمانان روسیه با اهدا نشان «الفخر» و لوح سپاس از وی قدردانی کرد.

رئیس شورای مفتیات روسیه ضمن اشاره به دیدار اخیر با آیت‌الله رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران و حضور ایشان در مسجد جامع مسکو ابراز امیدواری کرد پیوندهای معنوی میان ایران و روسیه بیش از پیش گسترش یابد.

جلالی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه نیز در سخنان خود، ضمن تبریک ۱۱۰۰ سالگی پذیرش اسلام در روسیه، تعمیق روابط با مسلمانان این کشور را یکی از سیاست‌های محوری ایران خواند و تأکید کرد: اشتراکات دینی و فرهنگی بسیاری میان جامعه اسلامی روسیه و ایران وجود دارد.

پیوند روسیه با جهان اسلام مستحکم است

این مراسم در ادامه سنت برگزاری جلسات افطاری و پذیرایی از سوی رهبر معنوی مسلمانان روسیه مفتی شیخ راویل عین‌الدین برگزار شد و به گفته سایت رسمی شورای مفتیات روسیه، «نشان از اتحاد و یکپارچگی در روسیه و پیوند مستحکم این کشور با جهان اسلام دارد».

مفتی شیخ راویل عین‌الدین، رهبر معنوی مسلمانان روسیه در مورد اهمیت ماه رمضان برای مسلمانان سخنرانی کرد و گفت: ماه مبارک رمضان امسال پر حادثه است. با فرمان رئیس جمهور این کشور، ولادیمیر ولادیمیرویچ پوتین، ما سال میراث معنوی مردمان فدراسیون روسیه را جشن می‌گیریم و رئیس جمهور ما از ابتکار مسلمانان روسیه برای جشن گرفتن ۱۱۰۰ سالگی پذیرش اسلام توسط این کشور حمایت کرد. این مهم‌ترین تاریخ برای امت مسلمان ۲۵ میلیونی روسیه است.

معاون فراکسیون روسیه واحد در دومای ایالتی فدراسیون روسیه نیز در این مراسم، تأکید کرد: جشن قریب به ۱۱۰۰ سالگی پذیرش اسلام توسط مردمان ولگا بلغارستان نه تنها برای امت چند میلیونی این کشور حائز اهمیت است، بلکه تاریخی است که ارزش جهانی دارد.

وی همچنین، بر اهمیت آموزش دینی تأکید کرد و افزود: انجمن مؤسسات آموزش عالی در تدارک و برگزاری جشن بزرگ نیز بر ارزش این تاریخ افزوده است. آدالبی لیولویچ از مفتی شیخ راویل عین‌الدین به دلیل سیاست خردمندانه، کار با کیفیت و سهم قابل توجه در زندگی مسلمانان کشور و توسعه گفتگو با جهان عرب و اسلام تشکر ویژه کرد.

ایلدار ایرکوویچ گیلموتدینوف، معاون اول کمیته ملی دومای دولتی نیز از دیگر سخنرانان این مراسم بود. وی از سال‌ها تعامل سازنده بین دومای دولتی و اداره معنوی روحانی فدراسیون روسیه از مفتی شیخ راویل عین‌الدین بسیار قدردانی کرد.

ایلدار ایرکوویچ گیلموتدینوف تصریح کرد: بسیار مفتخریم که امروز اینجا هستیم و می‌خواهیم به شما در مورد کمک کامل به شورای مفتیات روسیه و حمایت دوما از پروژه‌های خلاقانه‌ای که در حال اجرا هستید، اطمینان دهیم.

همچنین، شوقی بوناصر سفیر فوق‌العاده و تام الاختیار لبنان به نمایندگی از هیأت دیپلماتیک، بر اهمیت نشست فعلی و اهمیت ویژه این واقعیت که در داخل مسجد جامع مسکو برگزار می‌شود، تأکید کرد و گفت: این ضیافت بازتابی از کار مهمی است که برای تقویت روابط بین روسیه و جامعه مسلمانان روسیه با هموطنان خارج از کشور انجام می‌‎شود.

کنستانتین لئونیدوویچ بلاژنوف، معاون رئیس اداره سیاست ملی و روابط بین منطقه‌ای، رئیس اداره روابط با سازمان‌های مذهبی شهر مسکو تأکید کرد که درک متقابل و همکاری سازنده نمایندگان همه اقوام و مذاهب در پایتخت روسیه حاکم است.

در ادامه، شرکت‌کنندگان با فعالیت‌های چند جانبه انجام شده توسط شورای مفتیان روسیه و اداره معنوی آشنا شدند.

در این نشست، بیش از ۳۰ سفیر فوق‌العاده و تام‌الاختیار از جمله کاظم جلالی از جمهوری اسلامی ایران، احمد عبدالرحمان الساعتی از بحرین، عبدالرحمن آل احمد از عربستان سعودی، یرمک کوشربایف از جمهوری قزاقستان، حسن عبدی داودی از سومالی، احمد بن ناصر آل ثانی از قطر، لطفی بوشارا از مراکش، عبدالحفیظ نوفل از دولت فلسطین و همچنین جووانی دآنیلو اسقف اعظم فدراسیون روسیه، نمایندگان فرقه‌های مذهبی در روسیه، معاون رئیس دفتر رئیس جمهور فدراسیون روسیه در امور سیاست داخلی، معاون فراکسیون روسیه متحد دومای ایالتی مجلس فدرال فدراسیون روسیه، معاون رئیس اداره همکاری با سازمان‌های مذهبی، رئیس بخش سیاست ملی و روابط بین منطقه‌ای دولت مسکو و رئیس بخش روابط با سازمان‌های مذهبی حضور داشتند.

انتهای پیام/ص

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.