نخست وزیر پاکستان:
احیای صنعت سینمای پاکستان مستلزم استفاده از تجارب ایران است
شهباز شریف ضمن تقدیر از تلاشهای خانه فرهنگ ایران در تحکیم روابط فرهنگی دو کشور از پیشنهاد تهیه فیلم مشترک استقبال کرد و گفت: سینمای ایران در جهان شناخته شده است و ما باید از تجربیات ارزشمند این کشور برای احیای صنعت سینمای پاکستان بهره ببریم.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مراسم احیای صنعت فیلم و سینمای پاکستان با حضور جعفر روناس، مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور، مهندس بلیغ الرحمان، استاندار ایالت پنجاب، خانم مریم اورنگزیب، وزیر سابق اطلاع رسانی کشور، ذوالفقار احمد مانا، رئیس اتحادیه تهیه کنندگان فیلم و بازیگران، کارگردانان و تهیه کنندگان مطرح کشور برگزار شد.
روناس، وابسته فرهنگی کشورمان در لاهور به عنوان میهمان خارجی کتاب گزیده اشعار کلاسیک شعرای فارسی به زبان انگلیسی را به شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان اهدا کرد و به تبادل نظر در خصوص توسعه روابط فرهنگی دو کشور ایران و پاکستان از طریق بهره مندی از تجارب گرانبهای جمهوری اسلامی ایران در صنعت فیلم و سریال پرداخت.
تولید فیلم سینمایی مشترک بین ایران و پاکستان
شهباز شریف، نخست وزیر ضمن تقدیر از تلاشهای خانه فرهنگ ایران در تحکیم روابط فرهنگی ایران و پاکستان، از پیشنهاد تهیه فیلم مشترک دو کشور استقبال کرد و گفت: سینمای ایران در جهان شناخته شده است و ما باید از تجربیات ارزشمند این کشور برای احیای صنعت سینمای پاکستان بهره ببریم.
وی افزود: سریال و فیلمهای سینمایی پاکستان در دهه ۶۰ و ۷۰ میلادی از محبوبیت زیادی در منطقه برخوردار بودند ولی به مرور زمان با افت شدیدی مواجه شدهاند. اکنون تهیهکنندگانی همچون بلال لاشاری با تولید فیلم «افسانه مولا جات» برای احیای صنعت سینما تلاش میکنند و دولت نیز تصمیم به حمایت و پشتیبانی از این صنعت گرفته است.
نخست وزیر پاکستان تلاشهای خانم مریم اورنگزیب، وزیر سابق اطلاع رسانی را مورد تحسین قرار داد و گفت: تمامی تسهیلاتی که دولت برای احیای صنعت سینمای پاکستان اعلام کرده، نتیجه زحمات و علاقهمندی خانم مریم اورنگزیب است.
سینما یکی از ابزارهای مهم انتقال فرهنگ در جوامع است
خانم مریم اورنگزیب، وزیر سابق اطلاع رسانی پاکستان هم در سخنانی، گفت: در عصر حاضر یکی از راههای معرفی فرهنگ کشور به جهان، تهیه سریال و فیلم سینمایی است که باعث توسعه گردشگری نیز میشود.
وی افزود: حزب مسلم لیگ (نون) به این اصل پیبرده و از سال ۲۰۱۶ با معافیت مالیاتی سینماهای پنجاب حرکت احیای صنعت فیلم و سینما را آغاز کرد و در سال جاری با وجود فشارهای شدید از طرف صندوق جهانی پول، این صنعت مهم را معاف از مالیات قرار داده است.
سهیل علی خان، معاون وزارت اطلاع رسانی پاکستان از نخست وزیر کشور و وزیر سابق اطلاع رسانی درباره تحقق وعدههای دیرین مبنی بر صدور کارت بیمه برای هنرمندان و حمایت از صنعت سینما اظهار داشت: در عصر حاضر ملتها در دو بخش عمده اقتصادی و رسانهای با یکدیگر رقابت میکنند و هنرمندان در جنگ رسانهای نقش یک سرباز را ایفا میکنند.
وی افزود: دولت با صدور بیمه برای خبرنگاران و هنرمندان باعث تشویق این دو حوزه فعالیت شده و این سیاست نتایج بسیار مؤثری در بر خواهد داشت.
در پایان این مراسم به بازیگران، کارگردانان و تولیدکنندگان مطرح کشور تندیس افتخار اعطا شد.
انتهای پیام/