• 1401/09/22 - 09:16
  • 1034
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رایزن فرهنگی کشورمان در مسکو خبر داد:

آموزش زبان فارسی در مناطق و جمهوری‌های مختلف فدراسیون روسیه

احمدوند از برگزاری دوره‌های آموزش زبان فارسی به همت رایزنی فرهنگی کشورمان در روسیه و با همکاری بنیاد سعدی در اتاق‌های ایران چهار دانشگاه دولتی مناطق و جمهوری‌های مختلف فدراسیون روسیه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مسعود احمدوند، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در روسیه و نماینده بنیاد سعدی در این کشور با اعلام این خبر، گفت: دوره‌های آموزش زبان فارسی که از شهریورماه آغاز شده است، در طول ترم تحصیلی ویژه سطوح مقدماتی و پیشرفته به مدت دو بار در هفته برگزار می‌شود.

وی اظهار داشت: دانشگاه فدرال قازان در جمهوری تاتارستان، دانشگاه دولتی ساراتوف، دانشگاه فدرال اورال در یکاترینبورگ و دانشگاه دولتی اوستیای شمالی در ولادی قفقاز میزبان دوره‌های آموزش زبان فارسی هستند.

استفاده از کتاب‌های «گام اول» و «مینا» برای تدریس زبان فارسی

احمدوند عنوان کرد: بر اساس برنامه اعلامی بنیاد سعدی در این دوره‌ها از متون آموزشی این بنیاد به عنوان منبع اصلی در کنار سایر منابع برای تدریس استفاده می‌شود و فارسی‌آموزان در سطح مقدماتی از کتاب گام اول و در سطح بعدی از کتاب مینا (۱) استفاده می‌کنند.

رایزن فرهنگی کشورمان در مسکو افزود: در دانشگاه فدرال قازان 17 دانشجو توسط صدیقه کاظم‌نژاد در دانشگاه دولتی ساراتوف، ۱۰ دانشجو توسط حامد میرزاخانی و در دانشگاه دولتی اوستیای شمالی ۱۲ دانشجو توسط مدینه ساحی‌یوا، زبان فارسی را فرا می‌گیرند.

وی ادامه داد: امسال بعد از سه سال وقفه، کلاس‌های آموزش زبان فارسی در اتاق ایران دانشگاه فدرال اورال که سال ۲۰۱۶ به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مسکو افتتاح شده بود، احیا شد و ۲۵ دانشجو توسط نازیار خامنه مشغول فراگیری زبان فارسی هستند.

نماینده بنیاد سعدی اضافه کرد: تمامی این کلاس‌ها دو بار در هفته برگزار می‌شوند و تعداد ساعت‌های آموزشی هر ترم ۶۰ ساعت است.

احمدوند با اشاره به برگزاری چهاردهمین دوره مستمر آموزش زبان فارسی در مرکز آموزش زبان فارسی رایزنی فرهنگی کشورمان در مسکو گفت: این مرکز از شش سال پیش آغاز بکار کرده و به طور مستمر در هر ترم تحصیلی کلاس‌های آموزشی در سطوح مقدماتی، میانی و پیشرفته برای علاقه‌مندان به فراگیری زبان فارسی و آشنایی با فرهنگ ایرانی برگزار می‌کند.

انتهای پیام/

         

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.