• 1403/07/17 - 09:45
  • 365
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آموزش زبان فارسی در قطر رونق می‌گیرد

دوره آموزش زبان فارسی با همکاری رایزنی فرهنگی کشورمان و به میزبانی مرکز زبان دانشگاه حمد قطر برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، بنابر رایزنی‌های صورت گرفته از سوی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دوحه با مؤسسه قطر (قطر فاندیشن) برای همکاری در حوزه زبان فارسی و معرفی مرکز زبان دانشگاه حمد از سوی قطر فاندیشن، علی بختیاری، رایزن فرهنگی کشورمان با خانم امنیه عبدالمجید حسین، رئیس مرکز زبان این دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کرد.

بختیاری آمادگی رایزنی فرهنگی کشورمان را برای همکاری در آموزش زبان فارسی و فعالیت‌های فرهنگی مرتبط با دانشگاه حمد بن خلیفه و مرکز زبان این دانشگاه اعلام کرد و گفت: ما می‌توانیم در محل این مرکز، دوره آموزشی برای دانشجویان، اساتید و داوطلبان برگزار کنیم و همچنین، استاد مورد نیاز برای آموزش زبان فارسی در دانشگاه حمد را فراهم کنیم.

رایزن فرهنگی کشورمان در قطر گزارشی از برگزاری دوره‌های مختلف زبان فارسی که در دو سطح ابتدایی و متوسطه در مرکز فرهنگی ایران برگزار می‌شود، ارایه داد.

بختیاری ضمن معرفی بنیاد سعدی به عنوان متولی آموزش زبان فارسی در ایران تأکید کرد که برنامه‌های مختلف آموزشی زبان فارسی در خارج از کشور تحت هدایت و برنامه‌ریزی‌های این بنیاد تخصصی انجام می‌شود و این بنیاد، محتوای آموزشی کلاس‌ها را نیز تهیه و تأمین می‌کند.

وی همچنین، اظهار داشت: علاوه بر بحث آموزش زبان فارسی، مرکز فرهنگی ایران آماده است تا در زمینه برگزاری سمینار و کارگاه آموزشی و دوره‌های ایرانشناسی به صورت حضوری و آنلاین از جمله برگزاری سمینار روز «زبان مادری» نیز با مرکز زبان دانشگاه حمد، همکاری داشته باشد.

در ادامه این نشست، خانم «امینه عبدالمجید» به ارائه گزارشی از فعالیت‌های مرکز زبان دانشگاه حمد در حوزه‌های مختلف پرداخت و با اشاره به سابقه فعالیت این مرکز از سال 2012 میلادی خاطرنشان کرد: در حال حاضر، این مرکز مشغول تدریس 12 زبان مختلف است و با نهادهایی مثل دیوان امیری نیز برای آموزش همکاری دارد.

رئیس مرکز زبان دانشگاه حمد ضمن استقبال از پیشنهاد مرکز فرهنگی ایران برای گنجاندن بخش آموزش زبان فارسی در برنامه آموزشی این مرکز، بر اهمیت زبان فارسی و کاربردهایی که این زبان در حوزه‌های مختلف می‌تواند برای شهروندان مقیم قطر داشته باشد، تأکید کرد.

در پایان مقرر شد؛ به منظور آگاهی یافتن از میزان استقبال از برنامه آموزش زبان فارسی در مرکز آموزش زبان‌های خارجی دانشگاه حمد بن خلیفه، در گام اول اقدامات لازم برای برگزاری یک دوره آموزشی زبان فارسی در این مرکز انجام پذیرد و مرکز فرهنگی ایران در قطر، استاد و منابع درسی مورد نیاز را تأمین کند.

در این دیدار که در مرکز زبان دانشگاه حمد انجام شد، «محمد علی البحری» مسئول بخش آموزش عربی و «بوعلّام یحیاوی» مسئول بخش زبان فرانسه و خانم «مورین یوریتا» مدیر پروژه‌های این مرکز حضور داشتند.

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.