logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/06/23 - 09:36
  • 859
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس دپارتمان مطالعات اسلامی دانشگاه ارسطو:

گفت‌وگوی دینی بر محور الهیات برگزار شود/ لزوم تفسیر متون اسلام و مسیحیت

خانم زیاکا در دیدار رایزن فرهنگی کشورمان در یونان با تأکید بر گسترش همکاری‌ها بین دو کشور، پیشنهاد داد: گفت‌وگوی دینی بر محور الهیات برگزار شود که مبنای آن تفسیر متون اسلام و مسیحیت در خصوص یک موضوع مورد توافق باشد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مهدی نیکخواه‌قمی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در یونان ضمن حضور در دانشکده الهیات دانشگاه ارسطو با خانم زیاکا، رئیس دپارتمان مطالعات اسلامی این دانشکده، دیدار و گفت‌وگو کرد.

نیکخواه‌قمی در سخنانی، با اشاره به اشتراکات فرهنگی بین دو کشور، گفت: آموزش زبان فارسی و اعطای بورس تحصیلی از جمله موضوعات مطرح در تفاهم‌نامه فی مابین است که به ثمر نشسته اما لازم است فعالیت را به دیگر حوزه‌ها گسترش دهیم.

رایزن فرهنگی کشورمان در یونان افزود: ما گفت‌وگوهای بینادینی را با کلیسای ارتدکس آغاز کرده‌ایم و علاقه‌مندیم گفت‌وگوهای فرهنگی و بینادینی را در سطوح دانشگاهی و با همکاری شما شکل دهیم.

لزوم شرکت فارسی‌آموزان یونانی در دوره‌های دانش افزایی

خانم زیاکا با قدردانی از حمایت‌های رایزنی فرهنگی کشورمان در حوزه آموزش زبان فارسی و اعطای بورس ایرانشناسی به یکی از دانشجویان دانشکده الهیات گفت: همکاری با جمهوری اسلامی ایران برای ما بسیار حائز اهمیت است.

وی با بیا اینکه زبان فارسی به عنوان درس اختیاری در این دانشکده آموزش داده می‌شود، افزود: خوشبختانه «روزبهانی» مدرس زبان فارسی ارتباط خوبی با دانشجویان ایجاد کرده و از کلاس‌های ایشان استقبال می‌شود به طوری که هم اکنون این زبان در دو ترم آموزشی ارائه می‌شود، اما فراگیران متقاضی دوره‌های پیشرفته تر هستند.

خانم زیاکا اظهار داشت: از آنجایی که رایزنی فرهنگی و بنیاد سعدی تنها مرجع صدور گواهی‌نامه قابل پذیرش در حوزه زبان فارسی در یونان هستند، می‌توانیم با همکاری شما و مرکز آموزش زبان دانشگاه ارسطو آزمون هماهنگی برگزار و گواهی‌نامه مشترک صادر کنیم.

رئیس دپارتمان مطالعات اسلامی دانشکده الهیات دانشگاه ارسطو پیشنهاد داد: فارسی‌آموزان مستعد در دوره‌های دانش افزایی که در ایران برگزار می‌شود، شرکت کنند.

وی در ادامه سخنانش، خواستار برگزاری کارگاه‌های آموزشی در حوزه اسلام شناسی شد و تصریح کرد: علاوه بر این می‌توانیم یک دوره گفت‌وگوی دینی بر محور الهیات را شکل دهیم که مبنای آن تفسیر متون اسلام و مسیحیت در خصوص یک موضوع مورد توافق باشد. همین گفت‌وگوها با دیگر موضوعات بینا‌دینی نیز قابل انجام است و بین همکاران ما هم علاقه‌مندان بسیاری دارد.

انتهای پیام/ص

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved