کودکان و نوجوانان صربستانی بیش از 100 اثر هنری و ادبی درباره ایران خلق کردند
مسابقه «ایران از نگاه من» در چارچوب پویش «از ایران بگو» ویژه کودکان و نوجوانان از سوی رایزنی فرهنگی کشورمان در صربستان برگزار و به برگزیدگان جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.
«دیوان حافظ» به زبان صربی منتشر شد؛ با مقدمهای برگرفته از بیانات رهبر انقلاب
«دیوان حافظ» با مقدمه مزین به بیانات ارزشمند مقام معظم رهبری به همت رایزنی فرهنگی کشورمان در صربستان توسط انتشارات اوکرونیا، منتشر و روانه بازار نشر کتاب صربستان و منطقه بالکان شد.
«هناس» در یونان نقد شد
دهمین قسمت از برنامه «مروری بر سینمای ایران» با نقد و بررسی فیلم سینمایی «هناس» به کارگردانی حسین دارابی در بستر ایرانفلیکس و کانال یوتیوب «ایرانفلیکس و خریستینا» منتشر شد.
نمایش فیلمهای ایرانی در بوسنی و هرزگوین؛ «ایران مهد فرهنگ است»
رئیس هیأت مدیره تئاتر ملی موستار برگزاری هفته فیلم را رویدادی قابل توجه برای مردم این شهر عنوان کرد و گفت: خوشحالم که تئاتر ملی موستار میزبان یکی از غنیترین فرهنگهای جهان است. ایران مهد فرهنگ است و امیدوارم این دست همکاریها گسترش یابد.
دانشجویان روس با فیلمهای رضا میرکریمی آشنا شدند
با همکاری رایزنی فرهنگی کشورمان در فدراسیون روسیه، نشست دانشجویی «آشنایی با سینمای ایران با تمرکز بر آثار رضا میرکریمی» در دانشگاه دولتی سنتپترزبورگ برگزار شد.
دوره آموزش زبان فارسی در دانشگاه ایونی یونان آغاز شد
چهارمین دوره کلاسهای آموزش زبان فارسی در دانشگاه ایونی در یونان با حضور ۳۱ تن از دانشجویان آغاز شد.
200 هنرمند از ایران و روسیه برای دوستی دو کشور نقاشی کردند
به ابتکار و همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه، دومین نمایشگاه مشترک نقاشان ایران و روسیه با عنوان «نقش دوستی» در سنتپترزبورگ افتتاح شد.
مکتوبات فرهنگی ایران در نمایشگاه بینالمللی کتاب بلگراد معرفی شد
رایزنی فرهنگی ایران در صربستان علاوه بر عرضه کتاب های منتشرشده، با دهها اثر به زبانهای صربی، انگلیسی و فارسی در شصت و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب بلگراد شرکت دارد.
سمپوزیوم هوش مصنوعی و ارزشهای جامعه؛ «جامعه دینی تشکیل ابراطلاعات را در جهتدهی درست به هوش مصنوعی مدنظر قرار دهد»
رئیس مرکز گفتوگوی ادیان و فرهنگهای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در چهارمین سمپوزیوم بینالمللی «هوش مصنوعی و ارزشهای جامعه» گفت: جامعه مؤمنانه از هر دین و آیینی باید برای مرجعیت و اعتبار دادههای هوش مصنوعی چارهای بیاندیشند و یک راه حل پیشنهادی آن است که جامعه دینی، تشکیل مگادیتا بر اساس ارزشهای جهانی دین را مدنظر قرار دهد.