logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/08/09 - 11:10
  • 438
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
یک تصویرگر کتاب کودک:

تصویرگری در کتاب کودک تأثیر بسزایی در درک مفاهیم و محتوای متن دارد

خانم خوش‌خبر در وبینار تخصصی «هنر تصویرگری کتاب کودک در ایران» گفت: نقاشی در کتاب کودک بعضا از متن و محتوا اهمیت بیشتری پیدا می‌کند زیرا این تصویر است که می‌تواند درک مفاهیم و محتوا را برای کودک آسانتر سازد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، همزمان با برگزاری نمایشگاه کتاب فرانکفورت، خانه ایران در برلین با هدف آشنا سازی مخاطبین آلمانی زبان با هنر تصویرگری کتاب کودک در جمهوری اسلامی ایران اقدام به برگزاری وبینار تخصصی با عنوان «هنر تصویرگری کتاب کودک در ایران» کرد.

در این وبینار، کتاب «اسلام برای کودکان» به عنوان یکی از برترین نمونه‌های کتاب کودک به زبان‌ آلمانی که تصویرگری‌های زیبا و جذاب آن توسط هنرمندان ایرانی انجام شده است، معرفی و مورد بررسی قرار گرفت.

خانم مریم خوش‌خبر، محقق علوم اسلامی و تصویرگر کتاب کودک در باره هنر تصویرگری کتاب کودک در ایران سخنرانی کرد و به پرسش‌های مربوطه پاسخ داد.

در ابتدای وبینار، کلیچ، مجری برنامه در مورد ضرورت پرداختن به موضوع تصویرگری کتاب کودک و مناسبت آن با برگزاری هفتاد و چهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت، توضیحاتی ارائه داد.

خانم خوش‌خبر درباره پروژه کتاب «اسلام برای کودکان» به زبان آلمانی گفت: کتاب کودک نور پروژه با اهمیتی است که از مدت‌ها پیش شروع شده و تلاش داریم تا در قالب این پروژه، جلدهای متوالی از کتاب «اسلام برای کودکان» منتشر شود و بر اساس آن مکتب اهل بیت علیهم السلام با بیانی لطیف و با تصاویر جذاب و مفرح به کودکان انتقال یابد.

وی در ادامه ضمن معرفی بخش‌های دیگری از کتاب نور، به تشریح نوع تصویرپردازی‌های بکار گرفته شده در بخش‌های مختلف کتاب پرداخت.

خانم خوش‌خبر با تأکید بر اهمیت تصویرگری در کتاب کودک به این نکته اشاره کرد که نقاشی در کتاب کودک بعضا از متن و محتوا اهمیت بیشتری پیدا می‌کند زیرا این تصویر است که می‌تواند درک مفاهیم و محتوا را برای کودک آسانتر سازد.

این محقق علوم اسلامی اظهار داشت: اگر تصویر و نقاشی مناسبی نباشد، کودک نمی‌تواند ارتباط درستی با کتاب برقرار کند.

وی افزود: در این کتاب تصاویر پیامبر(ص) و ائمه اطهار علیهم السلام به شکل نورانی کشیده شده است و اگرچه برخی می‌گویند که شاید بهتر باشد چهره یک انسان مهربان طراحی شود، اما باید توجه کرد که کودکان با این تصاویر بزرگ می‌شوند و می‌تواند در ذهن آنها برای همیشه باقی بماند و این را فقه و فرهنگ شیعی تایید نکرده است.

خانم خوش‌خبر یادآور شد: نمونه دیگری از طراحی تصاویر این کتاب، ارتباط چشمی مهربانانه بین خانواده و کودکان است که به نحوی ارتباط بین خانواده و کودکان را به تصویر می‌‌کشد.

انتهای پیام/

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved