روزبه در جمع اساتید و دانشجویان زبان فارسی دانشگاه سن پتزرزبورگ:
ترویج زبان فارسی یکی از عناصر اصلی دیپلماسی فرهنگی ایران است
معاون توسعه روابط فرهنگی بینالمللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تأکید کرد: ترویج زبان فارسی یکی از عناصر اصلی دیپلماسی فرهنگی ایران است.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حسین روزبه، معاون توسعه روابط فرهنگی بینالمللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ضمن بازدید از دانشگاه دولتی سن پتزرزبورگ، در نشستی با اساتید و دانشجویان دانشکده شرقشناسی این دانشگاه شرکت کرد.
در این نشست مسعود احمدوند، رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران، آرتم آندریف، مدیر مرکز مطالعات ایران، الکسی رودیونوف، معاون اول دانشکده شرقشناسی دانشگاه سن پترزبورگ و اساتید این دانشکده با استقبال دانشجویان زبان فارسی و سایر زبانهای شرقی حضور داشتند.
روزبه در سخنانی، با اشاره به جایگاه و اهمیت زبان فارسی گفت: دیپلماسی فرهنگی ایران اجزای مختلفی دارد و ترویج زبان فارسی به عنوان یکی از عناصر اصلی هویتی ایران جزو بخشهای مهم آن به شمار میرود.
معاون توسعه روابط فرهنگی بینالمللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: معرفی ایران یکی از وظایف این سازمان است. ما علاقهمندیم تصویر روسیه در ایران توسط ایرانیها و تصویر ایران در روسیه توسط روسها روایت شود نه به وسیله کشورهای واسطهای که واقعیتها را وارونه جلوه میدهند.
وی تأکید کرد: همکاری بین فدراسیون روسیه و ایران میتواند ستونی برای تغییرات آینده در حوزه سیاسی و ایجاد شرایط بهتر زندگی باشد.
در ابتدای این نشست، الکسی رودیونوف گفت: 60 زبان و 10 گویش کشورهای آسیایی و آفریقایی در دانشکده شرقی تدریس میشود و زبان فارسی یکی از اولین زبانهایی است که در دانشگاه ما تدریس آن آغاز شده است.
آرتم آندریف، مدیر مرکز مطالعات ایران دانشگاه سن پترزبورگ نیز، درباره پروژه یادمانهای شعر قرون وسطایی فارسی با استفاده از سبکسنجی دیجیتال با هدف تثبیت تالیف افراد برجسته سخن گفت.
در ادامه، دانشجویان و اساتید زبان فارسی به بیان نقطه نظرات خود پیرامون فرصتهای مطالعاتی، حمایتهای بنیاد سعدی، برگزاری آزمون مهارت زبان فارسی، دورههای مهارت افزایی و سایر زمینههای همکاریهای فرهنگی و آموزشی پرداختند.
انتهای پیام/
نظر خود را بنویسید.