• 1403/10/22 - 11:38
  • 16
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دانشجویان روسی از سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو دیدن کردند

با هماهنگی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه، تعدادی از دانشجویان دانشکده روابط بین‌الملل و مطالعات منطقه‌ای دانشگاه دوستی ملل روسیه در سفارت ایران حضور یافتند.

دانشجویان دانشکده روابط بین‌الملل و مطالعات منطقه‌ای دانشگاه دوستی ملل روسیه ضمن شرکت در جلسه گفت‌وگو و پرسش و پاسخ با کاظم جلالی سفیر کشورمان، از برخی بخش‌های ساختمان تاریخی سفارتخانه نیز دیدن کردند.

کاظم جلالی سفیر کشورمان از دانشجویان به عنوان آینده‌سازان روابط ایران و روسیه نام برد و در ارتباط با محور‌های توسعه و تحکیم‌ روابط دو کشور توضیحاتی ارائه کرد. وی در این‌باره گفت: ما به عنوان کارگزاران روابط سیاسی به دنبال ایجاد پایه‌های استوار در روابط هستیم؛ به تعبیر دقیق‌تر بایستی بر توسعه روابط بر مبنای منافع مشترک تأکید داشته باشیم و به دنبال یافتن راه‌هایی باشیم که در جهت تعمیق و گسترش روابط کمک‌کننده باشند.

جلالی به عنصر همسایگی، به عنوان یکی از پایه‌های روابط ایران و روسیه اشاره کرده و اظهار داشت: همسایگی عنصری‌ست که ما و شما به عنوان یک واحد سیاسی بایستی پایه‌های مشترک آن را بیابیم و متناسب با آن برنامه‌ریزی کنیم.

وی در این رابطه و با مهم شمردن روابط فرهنگی در کنار روابط سیاسی، ماندگارترین ارتباطات را آن دسته دانست که بر اساس روابط فرهنگی شکل گرفته باشند.

عنصر روابط علمی  و دانشگاهی و حوزه اقتصاد از دیگر مبانی بود که سفیر جمهوری اسلامی ایران به عنوان پایه‌های اصلی روابط معرفی کرد.

جلالی در بخش دیگری از سخنان خود به عرصه بین‌المللی به عنوان عرصه اختلافات و اشتراکات پرداخت و به بلوک‌بندی‌های قدرت در جهان اشاره کرد و انقلاب اسلامی را با محوریت شعار نه شرقی نه غربی از جمله مواردی معرفی کرد که ساختار قدرت در زمان وقوع را نفی می‌کرد.

وی سپس واقعه فروپاشی بلوک شرق و شروع سیطره لیبرال دموکراسی و جهان تک‌قطبی و نظریه انتهای تاریخ را مطرح کرد و پیرامون هزینه‌هایی که جمهوری اسلامی ایران در مقابله با این اندیشه و رویکرد متحمل شده، نکاتی را برای دانشجویان بازگو کرد.

در این برنامه مسعود احمدوند رایزن فرهنگی کشورمان، ضمن ارائه اطلاعاتی درباره مراکز ایران‌شناسی و اتاق‌های ایران در دانشگاه‌های روسیه، اتاق ایران دانشگاه دوستی ملل را به عنوان یکی از فعال‌ترین آنها نام برد.

وی با تشریح برخی از تعاملات میان این مراکز و رایزنی فرهنگی، برگزاری این نشست را در راستای آشنایی دانشجویان روسی با رویکرد کشورمان درباره روابط دوجانبه، آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی حائز اهمیت دانست.

سپس، دانشجویان ضمن ارائه سوالاتی پیرامون چشم‌انداز آینده روابط ایران و روسیه، آینده و سرنوشت سوریه، درگیری‌های منطقه‌ای در برخی کشورهای همسایه، پروتکل‌های موجود در روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران با دیگر کشورها، روابط دانشگاهی و فرهنگی سؤالاتی مطرح کردند. بازدید از برخی بخش‌های تاریخی ساختمان سفارت و آثار نفیس موجود در آن، بخش پایانی برنامه بود.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

 
. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.