حضرت زهرا(س) سرور همه زنان جهان در تمام دورانها است
به مناسبت سالروز خجسته میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، مراسم جشنی تحت عنوان «میلاد حضرت فاطمه(س)، آغاز پیوندی مبارک» با مشارکت انجمن دوستی زنان فیلیپین و ایران با حضور شخصیتهای مذهبی و مسلمانان فیلیپینی در سالن اجتماعات رایزنی فرهنگی کشورمان برگزار شد.
عبدالمجید ابوالقاسمی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فیلیپین در خصوص جایگاه برجسته فاطمه(س) و مقام والای زنان در اسلام مطالبی را بیان داشت. وی افزود: حضرت فاطمه(س) مایه افتخار اسلام و محبوب خداوند متعال است که حضرت محمد(ص) میفرماید: «فاطمه پاره تن من است، هر که او را خشنود سازد مرا شاد ساخته و هر که او را ناراحت کند مرا آزرده کرده است. فاطمه عزیزترین فرد براى من است.»
رایزن فرهنگی کشورمان یادآور شد: مقام حضرت فاطمه زهرا(س) بسیار عظیم است که تصور آن برای مردم عادی مثل من و شما یا غیر ممکن یا سخت است. او نه پیامبر بود و نه امام. اما از نظر مقام، در مرتبه پیامبر یا امامان معصوم بود. ائمه معصومین(علیهم السلام) نام مطهر حضرت فاطمه الزهرا(س) را با احترام فراوان ذکر میکردند.
وی ادامه داد: حضرت زهرا(س) سرور همه زنان جهان در تمام دورانها است، زیرا بدون او، نبوت حضرت محمد(ص) جاودانه نبود. بر اساس تمام آیاتی که در قرآن کریم برای زنان نازل شده است، حضرت فاطمه(س) الگوی کاملی در نقش دختر، همسر و مادر بود .
ابوالقاسمی تأکید کرد: به واسطه شخص و مقام حضرت فاطمه(س) است که مقام والای زن در اسلام مطرح میشود و پیامبر(ص) به این اذعان داشت که بهشت زیر پای مادران است. از این رو، واقعاً نعمت بزرگی است که ما از جمله کسانی هستیم که این فرصت را پیدا کردهایم تا برای گرامیداشت حضرت فاطمه(س) در اینجا حضور داشته باشیم و حتی از طریق سخنرانیهای علمای حاضر در جلسه، با شخصیت و سیره حضرت فاطمه زهرا(س) بیشتر آشنا شویم.
شیخ علی زینالعابدین ملاوانی، فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه جامعة المصطفی(ص) قم بر اهمیت برقراری ارتباط با خداوند از طریق قرآن کریم تأکید کرد و نسبت به آثار مخرب دروغ، خیانت و نافرمانی هشدار داد.
حجتالاسلام والمسلمین شیخ السیبال ابنوا، یکی دیگر از فارغ التحصیلان دانشگاه جامعة المصطفی(ص) به تفصیل در خصوص ارتباط حضرت فاطمه(س) با خداوند، انسانیت و دشمنان وی سخن گفت. وی در خصوص ارتباط حضرت فاطمه زهرا(س) با خداوند بیان داشت: حضرت فاطمه زهرا(س) در اسلام شیعه یکی از بزرگترین شخصیتهای معنوی محسوب میشود که زندگی و سیره او نمونهای از پاکی، فداکاری و قرب الهی است. ایشان اغلب بهعنوان الگویی از اطاعت الهی و تقوا شناخته میشوند. رابطه او با خداوند، با تسلیم کامل در برابر اراده الهی، ایمان استوار و نقش او بهعنوان شفیع مؤمنان مشخص میشود.
وی گفت: اخلاص حضرت فاطمه زهرا(س) در عبادت خداوند نیز در اعمال او منعکس شده است، از جمله نمازهای یومیه و کارهای خیرخواهانه. طبق روایات، ایشان اغلب به عبادت میپرداختند، از جمله شبهای طولانی دعا، شفاعت برای مؤمنان و نشان دادن صبر بینظیر در سختیها. یکی از سنتهای معروف، دعای ایشان در عبادت شبانه است که در آن رحمت و بخشش الهی را نه تنها برای خود، بلکه برای پیروان و مستضعفانش طلب میکردند.
وی بیان کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) در رحمت، بخشش و رهبری نقش محوری دارد. رابطه ایشان با انسانیت بر پایه خدمت ایثارگرانه، هدایت و محبت به تمامی مؤمنان استوار است.
حجتالاسلام والمسلمین شیخ السیبال ابنوا عنوان داشت: حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان مادر امام حسن(ع) و امام حسین(ع)، که بهعنوان سروران جوانان بهشت شناخته میشوند، مورد احترام است. نقش پرورشدهنده ایشان نمادی از تأثیر عظیم او بهعنوان راهنمای معنوی و اخلاقی برای پیروانش است. ازدواج ایشان با امام علی(ع) او را بیشتر به رهبری الهی اهل بیت(ع) که چراغ هدایت بشریت میدانند، پیوند میدهد.
در بخش دوم برنامه، به منظور تقویت روابط میان گروههای مختلف مسلمان در راستای گسترش وحدت اسلامی و عمل به سنت نبوی، مراسم ازدواج دو تن از یاران و عاشقان حضرت فاطمه(س) در اندونزی برگزار شد.
پخش نماهنگهای بسته محتوایی اداره ارتباطات فرهنگی بینالمللی زنان و خانواده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به مناسبت میلاد فاطمه زهرا(سلام الله علیها) و روز زن از دیگر برنامههای این نشست بود.
روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی