• 1403/10/18 - 13:29
  • 62
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

«شهید سلیمانی جبهه‌ مقاومت را احیا کرد»- رایزن فرهنگی ایران در لاهور

به همت انجمن حسینیه خواجگان نارووالی و با مشارکت خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور، مراسم گرامیداشت سالروز شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور دیپلمات‌های ایرانی و شخصیت‌های برجسته منطقه‌ای در تالار مرکز قومی خواجگان برگزار شد.

اصغر مسعودی مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور در این مراسم، اظهار داشت: سردار سلیمانی مالک اشتر رهبر بودند مبارزی بزرگ که حضور شجاعانه، سریع و به‌موقع در میدان داشتند. مردی صادق، شجاع که در مقابله با تروریسم تکفیری، با ابتکار عمل، نقشی بی‌نظیر ایفا کرد. شهید سلیمانی  مطیع  رهبری بود و برای ایجاد وحدت و انسجام در جوامع اسلامی تلاش کرد.

وی افزود: شهید سلیمانی جبهه‌ی مقاومت را احیا کرد. برای احیای مقاومت،از ظرفیت‌ها و جوان‌های آماده به کار به بهترین وجه استفاده ‌کرد. برای سردار دفاع از حریم‌های مقدس، عتبات عالیات‌ و مسجدالاقصی، اصل ثابت و مهم بود. او دشمن ظالم و حامی مظلوم بود و با شهادتش ظالمان را رسوا کرد. او انسانی بود که برای دفاع از مظلوم شب و روز نمی‌شناخت.

مسعودی در ادامه تأکید داشت: در فرهنگ قرآنی هر خونی که هر جا در راه حق و خدا ریخته شود حتی اگر پیروزی حاصل نشود، هدر نمی‌رود و نزد پرورگار با ارزش است. شهادت تزریق خون است به پیکر اجتماع. پیروزی هم قطعی است و اینها که امروز جولان می‌دهند، روزی زیر پای مؤمنین لگدمال خواهند شد.

مسئول خانه فرهنگ ایران در لاهور گفت: غزه، لبنان و یمن نماد مقاومت هستند و پیروز خواهند شد و متجاوزان مجبور خواهند شد، با ذلت از منطقه خارج شوند. امام علی علیه السلام :للْحقّ دوْلةٌ، للْباطل جوْلةٌ. حق جریان پیوسته دارد و باطل جولان مقطعى. جولان باطل زیر پای مؤمنین لگدمال خواهد شد و مقاومت و مکتب سلیمانی سرفراز می‌ماند. مکتب سلیمانی»، مکتب اسلام و قرآن است با ایمان و عمل صالح می‌توان تبدیل به سلیمانی و مشمول لطف الهی شویم.

علامه اقبال احمد رضوی، معاون حزب مجلس وحدت مسلمین در مراسم گرامیداشت سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، به طور مفصل به نقش بی‌بدیل این سردار بزرگ در مقابله با گروه تروریستی داعش و دفاع از ارزش‌های اسلامی پرداخت.

وی در سخنان خود به تأثیر عمیق سردار سلیمانی بر معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی اشاره کرد و گفت: سردار قاسم سلیمانی نماد مقاومت اسلامی بود. زمانی که گروه تروریستی داعش با حمایت مستقیم آمریکا و برخی کشورهای عربی در حال پیشروی در عراق و سوریه بود و منطقه را به آشوب کشیده بود، هیچ‌کس تصور نمی‌کرد که این گروه به‌ظاهر قدرتمند شکست بخورد. اما با هدایت سردار سلیمانی و همراهی شخصیت‌هایی چون سید حسن نصرالله، این گروه تروریستی از منطقه ریشه‌کن شد. او نه‌تنها نقشه خاورمیانه را تغییر داد، بلکه توطئه‌های استکباری آمریکا و اسرائیل برای ایجاد نظم نوین جهانی را با ناکامی مواجه کرد.

علامه اقبال احمد رضوی به نقش کلیدی سردار سلیمانی در هماهنگی نیروهای مقاومت اشاره کرد و افزود: زمانی که داعش قصد داشت به حرم‌های مقدس و اعتقادات مسلمانان تعرض کند، این شهید بزرگوار به‌عنوان فرمانده‌ای شجاع و آگاه، توانست نیروهای مردمی عراق و سوریه را سامان‌دهی کند و آنان را در برابر دشمن متحد سازد.

وی تأکید کرد: آن شهید بزرگوار با حضور در میدان‌های نبرد، نه‌تنها به‌عنوان یک فرمانده، بلکه به‌عنوان یک سرباز واقعی اسلام، ثابت کرد که دفاع از حریم اهل‌بیت(ع) و ارزش‌های اسلامی برایش یک اصل ثابت و غیرقابل‌چشم‌پوشی است.

علامه رضوی با اشاره به عمق ایمان و اخلاص شهید سلیمانی گفت: سردار سلیمانی دانش‌آموخته مکتب امام خمینی (ره) بود. او هیچ کار جدیدی انجام نداد، بلکه همان راهی را ادامه داد که بزرگان اسلام چون ابوذر، سلمان، مالک اشتر، و میثم تمار در گذشته پیموده بودند. او به ما آموخت که ایمان و عمل صالح، پایه‌های اصلی مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم است.

وی با نقل قول از رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: سقوط سوریه زمانی رخ داد که بشار اسد به کشورهای عربی اعتماد کرد و از مقاومت فاصله گرفت. اما مردم فهیم و بصیر سوریه هرگز ایدئولوژی دولت تروریستی را نخواهند پذیرفت و با ایستادگی خود، نقش مهمی در شکست این گروه ایفا خواهند کرد.

علامه رضوی با تأکید بر اهمیت مقاومت در دنیای امروز گفت: مقاومت اسلامی به ما آموخته است که شهادت هرگز به معنای شکست نیست، بلکه خون شهدا تضمین‌کننده پیروزی است. سردار سلیمانی و دیگر شهدای مقاومت، خون خود را برای دفاع از حریم و حرم فدا کردند و این خون‌ها هرگز به هدر نخواهد رفت. بلکه به دریایی از قدرت و بصیرت در میان امت اسلامی تبدیل می‌شود.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.