• 1403/10/03 - 10:00
  • 64
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

«حضرت زهرا(س) منبعی الهام‌بخش برای زنان امروز است»- استاد دانشگاه شریف هدایت‌الله جاکارتا

ننگ دارا عافیه اظهار داشت: سیره عملی و آموزه‌‌های گرانبهای آن حضرت، الهام ‌بخش زنان امروز، نخبگان و پیشرو سراسر گیتی است که با گشودن مرزهای لایتناهی دانش، چراغ راه جامعه شده‌اند.

فاطمیه جماعت اهل بیت اندونزی (ایجابی) به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)، وبیناری تحت عنوان «نگاه جامع به شخصیت حضرت زهرا(س)» با حضور اعضای فاطمیه، دانشجویان و عموم مردم و با سخنرانی اساتید دانشگاه‌های شریف هدایت‌الله جاکارتا، دانشگاه سونان گونونگ جاتی باندونگ، دانشگاه فناوری و مخابرات باندونگ و مرکز مطالعات بانوان و خانواده سازمان و همکاری نمایندگی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران دراندونزی برگزار کرد.

آنا فریدا کورنیاساری نویسنده و پژوهشگر به ارائه و تبیین شخصیت حضرت فاطمه(س) پرداخت. وی با معرفی سازمان ایجابی و اهل بیت(ع) گفت: در سازمان اهل بیت(ع) اندونزی، زنان فعال در حوزه مطالعات زنان با محوریت حضرت زهرا(س) فعالیت‌های ممتازی را انجام داده‌اند.

وی تأکید کرد: نوشتار و مقالات در این حوزه‌ها باید در دسترس جریان‌های اهل بیتی قرار گیرد.

بهترین راه شناخت حضرت زهرا(س)، قرآن و سیره پیامبر(ص) است

خانم فاطمه ابراهیمی عضو هیأت علمی دانشگاه الزهرا(س) به ویژگی‌های شخصیت حضرت زهرا(س) پرداخت و افزود: با وجود همه سختی‌ها و مقاومت‌ها، ایفای نقش حضرت زهرا(س) در همسرداری و مادری و مدیریت خانه، بعد معرفتی و معنوی، دوران قبل و بعد از ازدواج، استقامت و صبر، الگو دریادگیری علم و دانش و یاددهی آن در تاریخ ثبت شده است.

وی بیان کرد: از مهمترین شیوه‌های تعلیم و تربیت، روش الگوگیری است. اسلام برای تربیت و تعالی انسان‌ها، بر این اصل مهم تأکید کرد؛ زیرا شخصیت الگو محور رشد و هدایت‌های اخلاقی ـ تربیتی قرار می‌گیرد و در شکل گیری رفتار تربیت شونده، آثار زیادی بر جای می‌گذارد.

ابراهیمی افزود: به همین دلیل، قرآن کریم الگوهای صحیحی را تعیین کرده و بر پیروی از ایشان سفارش کرده است. قرآن کریم، رسول گرامی اسلام(صلی الله علیه و آله) را الگوی شایسته و اسوه ی حسنه ی مؤمنان معرفی کرده است، در این الگوگیری فرقی میان زن و مرد نیست، اما به دلیل خلق و خوی و مسئولیت‌های خاص زنانه، لازم است زنان از جنس خود هم، الگویی داشته باشند.

وی عنوان کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) ادامه دهنده راه و سیره رسول خدا (ص) در همه ی زمینه‌هاست.

حضرت زهرا(س) الگویی کامل از ایثار، فداکاری و مادر بودن است

ننگ دارا عافیه از اساتید دانشگاه شریف هدایت‌الله جاکارتا به موضوع حضرت زهرا(س) از دیدگاه جنبش یا حرکت اجتماعی و سیاسی پرداخت. وی افزود: مهمترین رسالت‌ آن حضرت در جامعه آن روز، تبیین آگاهانه معارف الهی بود.

عافیه ادامه داد: حضرت فاطمه(س)، نه تنها الگویی برای ایمان، ایثار و مهربانی، بلکه نمادی از عظمت یک مادر و همسر فداکار است که در عین تربیت نسل‌های آینده، به عنوان یک رهبر خردمند در جامعه خود، سهمی بی‌ بدیل در تحولات اجتماعی و فرهنگی داشت.

وی اظهار داشت: سیره عملی و آموزه‌‌های گرانبهای آن حضرت، الهام ‌بخش زنان امروز، نخبگان و پیشرو سراسر گیتی است که با گشودن مرزهای لایتناهی دانش، چراغ راه جامعه شده‌اند.

دادا سعاده از دانشگاه سونان گونونگ جاتی باندونگ موضوع حضرت زهرا(س) از دیدگاه منابع حدیثی کتب سته را مطرح کرد و خانم فاطمه معصومه محقق و نویسنده سخنرانی تاملی در مورد کمالیه حضرت زهرا(س) سیده نساء العالمین را از منابع روایی کتب شیعه مانند بحار ارائه کرد.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.