• 1404/01/26 - 16:08
  • 70
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

«اسلام همواره از صلح و دوستی و عشق حمایت می‌کند»- رایزن فرهنگی ایران در کنیا

قربانعلی پورمرجان رایزن فرهنگی کشورمان در کنیا با حضور در کلیسای بدون مرز شهر ناکورو در جمع بیش از 5000 نفر از اعضای این کلیسا به عنوان میهمان ویژه سخنرانی کرد .

در این مراسم، کشیش ویلیام کیمانی (آپوستل کیمانی) که به عنوان رسول و عالی ترین کشیش این کلیسا است در مورد خانواده و اهمیت خانواده صحبت کرد و به دعا و نیایش پرداخت.

پورمرجان رایزن فرهنگی کشورمان در کنیا گفت :اساس و محور جامعه در دنیای امروز خانواده است و نباید ارزش‌های خانوادگی با مبانی و گرایش‌های ضد دینی و یا غیر دینی مورد خدشه قرار بگیرد. اینکه رهبر کلیسای بدون مرز، اینقدر از ارزش‌های خانواده و تعالیم دینی برای حفظ کیان خانواده صحبت کردند نشان از درک والا در این کلیسا دارد که جای قدردانی است .

وی اظهار داشت: من از دیار دور دست و از ایران اسلامی آمدم تا پیام صلح و دوستی و مودت مسلمانان و مسیحیان کشورمان را به شما ابلاغ کنم. دوستان عزیز همه ما که در کشورهای مختلف زندگی می‌کنیم اعضای یک پیکر واحد انسانی را تشکیل می‌دهیم و باید از همدیگر با خبر شویم و انزجار خود را از هر گونه تبعیض و ظلم در دنیا نشان دهیم.

پورمرجان افزود: اسلام به معنای صلح، همواره از صلح و دوستی و عشق حمایت کرده است و سعدی شیرازی این شاعر پرآوازه ایرانی چند صد سال پیش این شعر را سروده و امروز در یکی از ورودی‌های سازمان ملل نیز درح شده است که بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند، چو عضوی به درد آورد روزگار، دگر عضوها را نماند قرار ...

رایزن فرهنگی کشورمان تأکید کرد: اگر ما خود را انسان‌های آزاده و تابع دین الهی می‌دانیم، صلح را نه فقط در داخل کلیسا و برای اعضای خود، بلکه برای تمام اعضای پیکره انسانی و در همه کشورهای جهان باید بخواهیم. صلح برای همه آحاد بشر و در همه جای دنیا لازم است و فرقی بین انسان‌ها در این امر نیست.

وی ادامه داد: صلح یک نعمت الهی است و باید آنرا برای همه کشورها از جمله غزه و دیگر نقاط درگیر در جهان بخواهیم و فرقی بین انسان‌ها در تامین صلح و زندگی در آرامش وجود ندارد. بیایید از خداوند متعال بخواهیم که صلح و آرامش را برای همه ملت‌ها و انسان‌ها بالاخص مردم مظلوم غزه ارزانی بدارند .

پس از آن، پورمرجان و کشیش (رسول) ویلیام کیمانی در دفتر این کلیسا دیدار و بر ضرورت همکاری‌های دینی و فرهنگی بین دو کشور تأکید کردند.

رایزن فرهنگی کشورمان در کنیا ضمن معرفی مرکز گفت‌وگوهای ادیان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، برنامه‌های این مرکز در بیش از دو دهه گذشته را تشریح و اعلام آمادگی کرد تا برای هر گونه گفت‌وگو و تبادل نظر و تجربه با کلیسای بدون مرز ناکورو مراوده و همکاری کند.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.