• 1405/06/25 - 11:50
  • 116
  • : 2 دقیقه

ظرفیت علمی جهان اسلام ناتمام است

رایزن فرهنگی کشورمان در کابل با تأکید بر اینکه «آینده از آن اسلام است»، گفت: جهان اسلام از ظرفیت‌های گسترده انسانی، علمی، فرهنگی و تمدنی برخوردار است و بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها در مسیر همگرایی و همکاری میان کشورهای مسلمان می‌تواند زمینه‌ساز شکوفایی تمدن نوین اسلامی شود.

56

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سیدروح‌الله حسینی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در افغانستان در دیدار با سید امرالله امید، مدیر فرهنگ ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت ننگرهار، با اشاره به اهمیت هفته وحدت و میلاد پیامبر گرامی اسلام(ص)، بر ضرورت تقویت وحدت، همدلی و برادری در میان مسلمانان تأکید کرد.

وی اظهار کرد: جهان اسلام امروز بیش از هر زمان دیگری به وحدت و همدلی نیاز دارد و این وحدت باید بر محور اسلام، اخوت و مشترکات دینی مسلمانان شکل گیرد.

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران افزود: ایران و افغانستان دو کشور مسلمان با پیشینه‌ای غنی از فرهنگ و تمدن هستند و میان ملت‌های دو کشور پیوندهای عمیق تاریخی، فرهنگی و دینی وجود دارد که می‌تواند زمینه‌ساز توسعه همکاری‌های گسترده در عرصه‌های مختلف باشد. 

حسینی با بیان اینکه «آینده از آن اسلام است»، تصریح کرد: جهان اسلام از ظرفیت‌های گسترده انسانی، علمی، فرهنگی و تمدنی برخوردار است و بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها در مسیر همگرایی و همکاری میان کشورهای مسلمان می‌تواند زمینه‌ساز شکوفایی تمدن نوین اسلامی شود.

وی خاطرنشان کرد: ایران و افغانستان به دلیل پیشینه تمدنی و اشتراکات عمیق فرهنگی و دینی، می‌توانند در این مسیر نقش مؤثری ایفا کنند و پیش‌قراول شکوفایی تمدن نوین اسلامی در میان کشورهای مسلمان باشند.

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، میلاد پیامبر اکرم(ص) را فرصتی برای بازخوانی آموزه‌های وحدت‌بخش اسلام دانست و گفت: سیره پیامبر گرامی اسلام(ص) می‌تواند محور همدلی، اخوت و همکاری میان مسلمانان قرار گیرد و برنامه‌های فرهنگی و علمی با محوریت سیره نبوی، نقش مؤثری در تقویت وحدت امت اسلامی داشته باشد.

حسینی همچنین بر آمادگی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری با ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت ننگرهار تأکید کرد و افزود: رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران آماده است در زمینه‌های مختلف فرهنگی، علمی و دینی، از جمله برگزاری نشست‌ها، همایش‌ها و برنامه‌های مشترک فرهنگی، با این ریاست همکاری و زمینه‌های جدید تعامل را بررسی کند.

در ادامه این دیدار، سید امرالله امید، مدیر فرهنگ ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت ننگرهار، پیامبر اکرم(ص) را محور وحدت و همبستگی امت اسلامی دانست و گفت: مسلمانان با پیروی از سیره پیامبر اسلام(ص) باید بر مشترکات دینی تأکید کرده و از اختلاف و تفرقه دوری کنند.

مدیر فرهنگ ریاست اطلاعات و فرهنگ ننگرهار افزود: پیامبر اکرم(ص) با دعوت به توحید، اخلاق، عدالت، محبت و برادری، زمینه شکل‌گیری جامعه‌ای متحد را فراهم کرد و مسلمانان امروز نیز برای مقابله با چالش‌های موجود، بیش از گذشته به تقویت همدلی و همکاری نیازمند هستند.

سید امرالله امید همچنین، بر اهمیت گسترش برنامه‌های فرهنگی و دینی با محوریت معرفی سیره پیامبر اسلام(ص) و تقویت روحیه وحدت میان مسلمانان تأکید کرد و از توسعه ارتباطات و همکاری‌های فرهنگی با جمهوری اسلامی ایران استقبال نمود.

در پایان، دو طرف بر استمرار رایزنی‌ها و ارتباطات فرهنگی و همچنین بررسی ظرفیت‌های مشترک برای اجرای برنامه‌های فرهنگی، علمی و دینی تأکید کردند. 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.