logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1400/12/04 - 14:24
  • 1015
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در پیشاور؛

شماره جدید پادکست«مفاخر ایرانی، افتخار جهانی» منتشر شد

وابستگی فرهنگی و خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در پیشاور، چهاردهمین شماره از پادکست «مفاخر ایرانی، افتخار جهانی» را منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، چهاردهمین شماره از پادکست تحت عنوان «مفاخر ایرانی، افتخار جهانی» با موضوع «رنج انسان از نگاه مولانا رومی» از سوی وابستگی فرهنگی و خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در پیشاور منتشر شد.

این برنامه 8 دقیقه و 5 ثانیه‌ای با گویندگی مجری پادکست در شبکه اجتماعی ساندکلاود به زبان پشتو اجرا شده است.

گوینده پادکست در این شماره با پرداختن به معرفی مختصری از مولانا و بیان القاب ایشان و با تأکید بر سروده‌های این شاعر و عارف بزرگ پارسی گوی اظهار کرد: مثنوی و معنوی مولانا یکی از عالی‌ترین و شاهکارهای اشعار زبان فارسی بوده و اکثر آثار این شاعر پرآوازه به دلیل محبوبیت و وجود طرفداران جهانی به زبان‌های مختلف کشورهای جهان از جمله ترکیه، آذربایجان، ایالات متحده آمریکا و جنوب آسیا ترجمه شده است.

گوینده پادکست در ادامه با پرداختن به موضوع رنج انسان از منظر مولانا می‌گوید: در طریقت مولانا رنج و درد، دارای اهمیت بسیار بوده و بدین جهت در موارد متعدد در مثنوی مولانا، این موضوع مهم مطرح شده و در این باره مباحث جذاب و قابل تأملی ذکر شده است.

گوینده می‌افزاید: از نظر مولانا شر نسبی بوده، بدین معنا که انسان همه‌ اتفاقات جهان خیر و شر پیرامون خود را از دریچه نگاه خویش دیده و همه رویدادهای جهان را از دیدگاه خود تعبیر می‌کند. انسان خودش را محور عالم می‌داند و همه‌چیز را در نسبت با خود می‌سنجد.

علاقه‌مندان برای دریافت این شماره از پادکست می‌توانند به نشانی اینترنتی ساندکلاود https://soundcloud.com/hcxcg6hojpak/ottb5rpo0dmm?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing و یا https://www.youtube.com/watch?v=UVS8bJSQyWM&t=182s، https://www.instagram.com/p/CaRRrrUpgfc/، https://www.facebook.com/102484314628921/posts/509926273884721/ و    https://twitter.com/KfiPeshawar/status/1496011843499962371 مراجعه کنند.

انتهای پیام/ص

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved