حجتالاسلام والمسلمین ایمانیپور:
هفته فرهنگی ایران در سوریه دریچهای برای آشنایی با تمدن ایرانی است
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در مراسم افتتاحیه هفته فرهنگی ایران در سوریه، این رویداد فرهنگی را دریچهای برای آشنایی مردم سوریه با تمدن ایرانی دانست.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، هفته فرهنگی ایران در سوریه شامگاه چهارشنبه، ۶ مهرماه با حضور حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانیپور، ️رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، لبانه مشوح، وزیر فرهنگ سوریه، مهدی سبحانی، سفیر و حمیدرضا عصمتی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و شخصیتهای فرهنگی دو کشور در خان اسعد باشا پایتخت دمشق افتتاح شد.
حجتالاسلام والمسلمین ایمانیپور در سخنرانی خود در این مراسم، با بیان اینکه دمشق یکی از مهم ترین پایتختهای عربی و دارای تاریخ دیرینه است، گفت: هفته فرهنگی ایران دریچهای برای مردم سوریه جهت آشنایی با تمدن ایرانی و جستجوی وجه اشتراک میان آنها و تعمیق روابط بین آنهاست.
لبانه مشوح، وزیر فرهنگ سوریه با اشاره به فرهنگ و تمدن ایران اظهار داشت: این رویدادها چهره غنی فرهنگی ایران را برجسته میکند که بین هنرهای سینما، موسیقی، عکاسی و میراث مادی و غیرمادی که شاهد عظمت تمدنی آن هستیم و با ما مشترک است، مشهود است.
وی یادآور شد: ما در مورد جاده ابریشم، خلاقیتهای فرهنگی و هنری رد و بدل کردیم.
سبحانی، سفیر کشورمان در سوریه خاطرنشان کرد که تحولات دهههای اخیر، نقش فرهنگی در توسعه روابط بین الملل را برجسته کرده است و رؤسای جمهوری دو کشور همواره نسبت به تقویت روابط فی مابین تاکید دارند.
وی ادامه داد: هفته فرهنگی ایران در سوریه آغازی جدید برای این روابط تلقی میشود.
عصمتی، رایزن فرهنگی کشورمان در سوریه در این مراسم، گفت: امروز باید این هنرها را احیا کنیم و به آن پایبند باشیم و نسلهایی را به آنها معرفی کنیم تا از انقراض در امان بمانیم.
وی افزود: این رویداد آغازگر گروهی از جشنوارههایی است که چه در سوریه و چه در ایران برگزار میشود تا پیوند فرهنگی بین آنها عمیق تر شود و پلی است که ما را به امنیت فرهنگی فرزندانمان میرساند و جوانان ما مانند سدی غیر قابل نفوذ خواهند بود که نفوذ به آن دشوار است.
نمایش فیلم مستندی از پیشرفتهای ایران در همه سطوح، نمایش موزیکال توسط یک گروه موسیقی ایرانی و اجرای ورزش باستانی توسط یک تیم ورزشی ایرانی از برنامههای این مراسم بود.
معرفی دستاوردهای فرهنگی و هنری ایران از جمله فرش ایرانی، پوشاک، کتب، نقاشی، خط نستعلیق و صنایع دستی و همچنین، خوراکی و غذاهای ایرانی از دیگر بخشهای این هفته فرهنگی است.
انتهای پیام/