رئیس شورای خلیفهگری ارامنه کاتولیک ایران:
شهید سلیمانی نمونه یک انسان آزادی خواه بود
اسقف اعظم داویدیان در دیدار سرپرست مرکز گفتگوی ادیان و فرهنگهای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: شهید سلیمانی نمونه یک انسان آزادی خواه بود.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، قهرمان سلیمانی، سرپرست مرکز گفتگوی ادیان و فرهنگهای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با عالیجناب اسقف اعظم سرکیس داویدیان، رئیس شورای خلیفهگری ارامنه کاتولیک ایران در محل شورای خلیفهگری ارامنه کاتولیک ایران دیدار و گفتوگو کرد.
سلیمانی ضمن تبریک سال نو مسیحی و ابراز خرسندی از این ملاقات، گفت: گزارش گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی که توسط خلیفه گری ارامنه کاتولیک در مازندران برگزار کردید را خواندیم و حس خوبی از آن داشتیم. از این اقدام ارزشمند قدردانی و تشکر میکنم.
پاپ فرانسیس در خطابههای خود از آوراگان و رنج دیدگان یاد میکند
اسقف اعظم داویدیان نیز در سخنانی، با ارائه توضیحاتی در مورد فعالیتهای خلیفه گری گفت: یکی از اصول همیشگی پاپ فرانسیس که همواره در خطابه های خود از آن یاد میکند، توجه به آوراگان و رنج دیدگان است و کسانی که از خانه خود آواراه و مجبور به کوچ به کشورهای دیگر شدهاند. ایشان حامی و دعاگوی چنین افرادی هستند.
خلیفه ارامنه کاتولیک ایران افزود: من خود اهل کشور سوریه هستم و از این رو با اقدامات حیات بخش شهید سلیمانی و همرزمان او بر علیه افراط گرایی در منطقه و خدماتی که به تمامی انسان ها فارغ از قوم و مذهب آنها ارائه کردند، آشنایم. شهید سلیمانی نمونه یک انسان آزادی خواه بود و پاپ فرانسیس نیز با اعتقاد به اصل آزادی برای افراد رنج دیده دعا میکند.
صلح، دوستی، ایجاد وحدت بین انسانها را در سرلوحه باورها و اعمالمان قرار دهیم
سلیمانی گفت: حضور جنابعالی به عنوان مرد درد آشنای منطقه را مغتنم می شماریم و معتقدیم اسلام و مسیحیت باید در زمینه اشتراکات فراوانی که دارند که ارزشمندترین آن تلاش برای برادری و طبق گفته قرآن راه انسانی که همانا صلح و دوستی و ایجاد وحدت بین انسانها و بندگی خداوند یکتاست را سرلوحه باورها و اعمالمان قرار دهیم.
وی ادامه داد: حکومت ایران دینی است، در سالهای اخیر هر جا کلیسا و یا کنیسهای خراب شد، وظیفه خود میداند که آن را بر اساس وظیفه و حقوق انسانی مردم از آن صیانت کند.
سلیمانی افزود: مرکز گفتگوی ادیان و فرهنگها سابقه طولانی گفتگو با واتیکان دارد و دیدار رهبران دینی اعم از پاپ فرانسیس، شیخ الازهر و آیت الله سیستانی را در راستای ترویج فرهنگ اخوت و برادری انسانی و همزیستی و همکاری پیروان ادیان می داند.
انتهای پیام/ص