سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران/88
روزهای پر رونق غرفه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در نمایشگاه کتاب تهران
غرفه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، 31 اردیبهشتماه به فعالیت خود در سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران خاتمه داد.
به گزارش روابطعمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، این سازمان در نمایشگاه کتاب امسال بیش از 300 عنوان از منشورات دو سال گذشته خود را در معرض دید علاقهمندان و دوستداران کتاب قرار داد.
در غرفه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی مجموعه منشورات طرح حمایتی «تاپ»، آثار مربوط به کارگروه «نهضت ترجمه»، بخشی از آثار انتشارات مؤسسه بینالمللی «الهدی»، مرکز بینالمللی تبلیغ و مرکز مطالعات راهبردی بینالمللی به نمایش در آمد که با استقبال مخاطبان داخلی و خارجی قرار گرفت.
همزمان با برگزاری نمایشگاه، جدای از بسیاری از مراجعان عمومی، شخصیتهای و چهرههای مختلف فرهنگی و سیاسی داخلی و خارجی نیز از غرفه سازمان فرهنگ و ارتباطاتاسلامی بازدید و یا در آن حضور پیدا کردند.
حجتالاسلام والمسلمین محمد مهدی ایمانیپور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطاتاسلامی، حسین روزبه، معاون توسعه روابط فرهنگی بینالمللی، محمدرضا بهمنی، معاون همکاریهای علمی و فرهنگی، قهرمان سلیمانی، رئیس مرکز هماهنگیهای فرهنگی گفتوگوی همکاری آسیا، محمدهادی فلاحزاده ، عضو شورای عالی، ابوالحسن خلج منفرد، مدیرکل همکاریهای علمی و دانشگاهی، حجتالاسلام محمد اسدی موحد، مدیرعامل مؤسسه بینالمللی الهدی و بسیاری از رایزنهای فرهنگی سابق و فعلی در این نمایشگاه حضور پیدا کردند.
همچنین، شیخ عبدالرحمن بن حمد بن جاسم آلثانی، وزیر فرهنگ قطر، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، یاسر احمدوند، معاون فرهنگی وزیر ارشاد و رئیس نمایشگاه سی و سوم کتاب تهران، حسین دیوسالار، رایزن فرهنگی سابق ایران در ژاپن، یارسلاو مورانوا، رایزن فرهنگی ایتالیا در ایران، شفق دیوب، سفیر سوریه در ایران، غلامعلی حدادعادل، محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی، امیرحسین قاضیزادههاشمی، رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران، غلامرضا منتظری، نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس، سید مجتبی محفوظی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، حجتالاسلام معزی، نماینده ولی فقیه در هلالاحمر، علی زارعی نجفدری، رئیس اتحادیه ناشران جهان اسلام، مهدی اصفهانی، رئیس بنیاد مطالعات اسلامی آلمان، حجتالاسلام علی شیرازی، جانشین سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع، نعمت یلدیریم، رئیس کارگروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آتاتورک ترکیه و رصفا هاشم، رئیس اتحادیه ناشران مالزی و رئیس دانشگاه اسلامی مالزی از جمله مهمانان داخلی و بینالمللی سازمان در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بودند.
در جریان برگزاری نمایشگاه سیوسوم، مذاکرات و گفتگوهایی میان مدیران و معاونین مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی با ناشران و نویسندگان خارجی بسیاری صورت گرفت.
بسیاری از دوستداران به حوزه کتاب، به خصوص علاقه مندان عرب زبان، روس و آذربایجانی هم از کتابهای این غرفه دیدن کردند و درباره تعامل با این سازمان به پرس و جو پرداختند.
سازمان فرهنگ و ارتباطاتاسلامی به همت مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی، با همکاری چند مؤسسه و انتشارات، چندین نشست تخصصی و رونمایی کتاب را هم در نمایشگاه کتاب برگزار کرد.
رونمایی از کتابهای «سینمای ایران و ژاپن»، «اسلام و چالشهای دوره مدرن»، ترجمههای کتاب «علم و فناوری در ایران» و «ایران، مهد همزیستی ادیان» توسط مرکز ساماندهی ترجمه و نشر در سرای ملل برگزار شد.
همچنین، سلسله نشستهای تخصصی کارگروه نهضت ترجمه با همکاری مرکز ساماندهی ترجمه و نشر و انجمن ناشران دفاع مقدس در سرای اهل قلم برگزار شد.
بخش ویژه غرفه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که به آثار نشر بینالمللی مؤسسه الهدی نیز تعلق داشت، مورد توجه مخاطبین قرار گرفت.
در این میان، رادیو فرهنگ و رادیو معارف همزمان با پوشش رویدادهای سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، با حضور در غرفه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گزارشی از فعالیتهای نشر این سازمان به صورت زنده ارائه کردند.
گفتنی است؛ غرفه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در بخشهای «ادبیات»، «آثار دینی و قرآنی»، «تاریخ، فرهنگ و تمدن»، «علوم انسانی و معارف اسلامی»، «آثار شهید مطهری»، «زندگینامه شهید سلیمانی»، «مقام معظم رهبری»، «گفتمان انقلاب اسلامی» و «امام خمینی و انقلاب اسلامی» آثار خود را به زبان های مختلف دنیا به همت مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی در نمایشگاه کتاب تهران در معرض دید عموم قرار داد.
انتهای پیام/ص