• 1403/06/27 - 11:10
  • 281
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

رؤسای 21 گروه آموزش فارسی از سراسر جهان به ایران می‌آیند

اجلاس مدیران و نهادهای دانشگاهی ایران و کشورهای آسیایی تحت عنوان «گفت‌وگوهای فرهنگی آسیایی با محوریت زبان فارسی؛ میراث فرهنگی مشترک» (14 و 15 مهرماه) با حضور اساتید آموزش زبان فارسی در کشورهای مختلف به ویژه ایران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سومین نشست مشترک اجلاس «گفت وگوهای فرهنگی آسیایی با محوریت زبان فارسی؛ میراث فرهنگی مشترک» به میزبانی اداره کل همکاری‌های علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.

در این نشست طرفین در خصوص فرآیند و اقدامات اجرایی برای برگزاری اجلاس، اقدامات مربوط به مراسم افتتاحیه و اختتامیه،  اقدامات محتوایی قبل و حین اجلاس، اقدامات مربوط به نشست‌ها، برنامه‌های جانبی اجلاس و اقدامات پیش رو در خصوص مدعوین خارجی  و داخلی توافق کردند.

محمدعلی ربانی، مدیرکل همکاری‌های علمی و دانشگاهی ضمن تشریح برنامه‌ها، بر هدف اصلی اجلاس که فعال نمودن شبکه تعاملی ظرفیت‌های دانشگاهی داخل و خارج از کشور و شکل گیری تعاملات شبکه‌ای و بی واسطه این نهادها با یکدیگر در مسیر توسعه و تقویت زبان و ادبیات فارسی در خارج از ایران به ویژه کشورهای آسیایی با محوریت مدیریت تمرکز گفت‌وگوها بر فهم و حل مساله و شناخت فرصت‌ها و ظرفیت‌های همکاری‌های علمی آموزشی دانشگاههای معین ایرانی و مراکز اموزشی آسیایی فعال در حوزه زبان فارسی و توافق جهت سازوکارهای اجرایی است، تاکید کرد.

وی افزود: باید برنامه ریزی دقیق جهت استفاده بهینه از حضور نمایندگان دانشگاههای ایرانی و برعهده گرفتن سهم در شبکه و همکاری های علمی آموزشی (تهیه طرح اولیه تقسیم بندی دانشگاههای معین و همکار) انجام پذیرد.

ربانی با بیان اقدامات به عمل آمده در خصوص این اجلاس تاکنون، عنوان کرد: 30 نفر از مدعوین خارجی که اکثریت آنان از روسای دپارتمان‌های زبان فارسی و تاثیرگذار در کشور هدف هستند، توسط نمایندگان فرهنگی به این اداره کل معرفی شده‌اند و 21 نفر آنان از هند، پاکستان ، ارمنستان، گرجستان، بنگلادش، اندونزی، مالزی، ترکیه، ازبکستان، فیلیپین، تایلند، عراق و پس از گرفتن دعوتنامه از دانشگاه نیشابور به اجلاس دعوت شدند.

اجلاس مدیران و نمایندگان دانشگاهی نهاد های ایرانی و کشورهای آسیایی با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دانشگاه نیشابور، بنیاد سعدی و مجموعه ای از مراکز دانشگاهی فعال در حوزه ادبیات فارسی در کشورمان، 14 و 15 مهرماه سال جاری در نیشابور برگزار خواهد شد.

جمعی از روسا و مسئولین مراکز و دپارتمان های زبان فارسی، اساتید، شخصیت های برجسته ر حوزه ترجمه متون ادبیات فارسی و دیگر فعالان در حوزه آموزش و ترویج زبان فارسی از کشورهای آسیایی حضور می یابند.

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.