• 1401/11/20 - 22:39
  • 715
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
وزیر فرهنگ در دیدار با وزیر فرهنگ، گردشگری و صنایع دستی گینه:

توسعه روابط فرهنگی با کشورهای دوست از رویکردهای اصلی دولت مردمی است

محمدمهدی اسماعیلی، توسعه روابط فرهنگی با کشورهای دوست و نزدیک را رویکرد اصلی دولت مردمی دانست و گفت: دولت جمهوری اسلامی همواره به دنبال گسترش تعاملات با کشورهای دوست و برادر است و بر همین اساس از آمادگی لازم برای توسعه روابط و تبادلات فرهنگی و هنری با کشور گینه برخوردار هستیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شامگاه چهارشنبه ۱۹ بهمن ماه در دیدار با آلفا سوما وزیر فرهنگ، گردشگری و صنایع دستی گینه به تفاهم نامه های قبلی دو کشور ایران و گینه اشاره کرد و افزود: دولت جمهوری اسلامی نه تنها برای انجام تعهدات مفاد تفاهم‌نامه های قبلی مشکلی ندارد بلکه از  امضای تفاهم‌نامه جدید فرهنگی هنری میان دو کشور استقبال می کند.
 
وزیر فرهنگ با بیان اینکه رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی در اغلب کشورهای دوست مستقر است، خاطرنشان کرد: دولت مردمی از آمادگی لازم برای راه اندازی بخش فرهنگی ایران در کشور گینه برخوردار است.
 
وی همچنین در ادامه گفت: برپایی هفته های فرهنگی مشترک در دو کشور ایران و گینه، گزینه مناسبی برای ارتقای سطح کیفی و کمی تبادلات فرهنگی میان دو کشور خواهد بود که وزارت فرهنگ دولت مردمی از   برپایی این هفته ها استقبال خواهد کرد.
 
اسماعیلی در پایان با اشاره به دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران طی ۴ دهه اخیر گفت:  انقلاب اسلامی طی ۴۴ سال گذشته توفیقات مهمی برای مردم عزیز ایران در پی داشته است و این روزها نیز اهالی فرهنگ و هنر به همراه مردم ایران با حضور پرشور در جشنواره های فجر، سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن می گیرند.
امیدواری به ارتقای روابط فرهنگی گینه و ایران 
 
همچنین آلفا سوما، وزیر فرهنگ، گردشگری و صنایع گینه در این دیدار  رابطه ایران و گینه را رابطه ای دوستانه دانست و گفت: از زمان استقلال گینه، با مقامات ایران رابطه ای دوستانه و سازنده داشته ایم و امیدواریم روابط فرهنگی با ایران بیش از گذشته توسعه یابد.
 
وی ادامه داد: گسترش تبادلات فرهنگی در حوزه های گردشگری، میراث و صنایع دستی از رویکردهای اصلی دولت گینه در تعامل با ایران به شمار می‌رود.
 
 
 
 
. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.