• 1399/07/16 - 11:16
  • 1126
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

تفاهمنامه همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی امضاء شد

تفاهمنامه همکاری بین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران با رویکرد گسترش همکاری‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک در زمینه‌های مختلف علمی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی، امضاء شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، این تفاهمنامه بین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به نمایندگی حجت‌الاسلام محمدمهدی ایمانی‌پور، معاون همکاری‌های علمی و فرهنگی این سازمان و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران به نمایندگی رامین کردی، معاون بین‌الملل این دانشگاه منعقد شد.

در این نشست که خسروانی، مدیر مشارکت‌های مردمی و رستمیان، معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران حضور داشتند، در خصوص چالش‌ها و پیشنهادات اجرایی همکاری‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک در زمینه‌های مختلف علمی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی برای ارتقاء جایگاه و شناساندن توانمندی‌های سازمان و دانشگاه در عرصه بین‌الملل، بحث و تبادل نظر شد.

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور در سخنانی، به امضای تفاهمنامه‌های فرهنگی اشاره کرد و افزود: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به منظور هماهنگی بیشتر فعالیت‌های فرهنگی در خارج از کشور تشکیل شده و مهمترین وظیفه آن، برقراری تفاهمنامه و اجرای موافقتنامه فرهنگی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشورها است.

معاون همکاری‌های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بر ضرورت تحکیم و تقویت روابط بین این سازمان و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران در راستای توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی، پژوهشی و درمانی تأکید کرد.

وی با اشاره به زمینه‌های همکاری بین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران، پیشنهاد تقویت جذب دانشجویان خارجی، مشارکت در برگزاری گفت‌وگوهای فرهنگی، برپایی نمایشگاه‌های فرهنگی، گردشگری سلامت در ایران، معرفی ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی در خارج از کشور را داد.

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور خاطرنشان کرد: رصد و پایش فرهنگی، شناخت ساختار و جریان‌های فرهنگی در جوامع گوناگون و زمینه‌های مشترک فرهنگی ایران با سایر کشورها از طریق انجام مطالعات و تحقیقات از جمله فعالیت‌های مهم این سازمان است.

وی در ادامه سخنانش، به تعاملات و همکاری‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران در حوزه ترجمه و نشر اشاره کرد و گفت: ما براساس نیاز مخاطبان در خارج از کشور می‌توانیم آثار برجسته علمی دانشگاه علوم پزشکی را در قالب نمایشگاه‌های فرهنگی و هنری معرفی کنیم.

تأکید بر ارتقای ارتباطات فرهنگی بین‌المللی

رامین کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در سخنانی، اظهار کرد: این دانشگاه به عنوان برترین و قدیمی ترین مجموعه متشکل از ۱۱ دانشکده، ۱۶ بیمارستان آموزشی و ۱۰۶ مرکز تحقیقاتی است.

وی تأکید کرد: با توجه به پتانسیل بالای دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه سلامت، در قالب تفاهمنامه‌ای فی مابین این دانشگاه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، همکاری‌ها برای ارتقای ارتباطات فرهنگی بین‌المللی، گسترش ‌یابد.

کردی به تحصیل دانشجویان خارجی از کشورهای اروپایی، آفریقایی و آسیایی در دانشگاه علوم پزشکی تهران اشاره و خواستار همکاری رایزنان فرهنگی کشورمان در خارج از کشور برای گسترش تعاملات علمی و دانشگاهی بین دانشگاه علوم پزشکی تهران با همتایان خارجی شد.

وی به انعقاد قرارداد تأسیس شعبه بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلای معلی با مشارکت آستان مقدس امام حسین(ع)، اشاره کرد و گفت: این دانشگاه آمادگی دارد تا بر اساس نیازسنجی، تعداد شعب خود را در خارج از کشور افزایش دهد و نسبت به برگزاری دوره‌های آموزشی و پژوهشی در راستای توانمندسازی پزشکان خارجی اقدام کند.

اکبر قولی، سرپرست اداره‌کل همکاری‌های علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به رویکرد این سازمان به عنوان مرکز دیپلماسی عمومی جمهوری اسلامی ایران، گفت: نمایندگی‌های فرهنگی ایران در خارج از کشور با هدف تعمیق، توسعه و ارتقای سطح روابط فرهنگی میان کشورها با انجام فعالیت‌هایی نظیر تبادل هیأت‌های علمی، اعطای فرصت‌های مطالعاتی، برگزاری دوره‌های دانش‌افزایی ویژه اساتید، محققان و دانشجویان خارجی و اعطای بورس تحصیلی اقدام می‌کنند.

وی ضمن بیان مطلب فوق، افزود: بر این اساس و با توجه به این نکته که توسعه روابط علمی و دانشگاهی با کشورهای مقصد از اهداف مهم در دیپلماسی فرهنگی است، دانشگاه‌های کشورمان به ویژه دانشگاه تهران به عنوان قطب علمی کشور می‌توانند نقش مهمی را در این خصوص به عهده گرفته و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را در این مأموریت یاری رسانند.

قولی در ادامه به مشکلات پیش آمده در خصوص اعطای بورس‌های تحصیلی در رشته پزشکی و علاقه‌مندی و تمایل دانشجویان سوری برای ادامه تحصیل در این رشته‌ها در جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و با توجه به علاقمندی دانشجویان رشته پزشکی سوریه برای ادامه تحصیل در ایران خواستار همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در جذب این دانشجویان شد.

در ادامه این نشست، موضوعاتی چون انجام نیازسنجی جهت تعریف پروژه‌ها و دوره‌های آموزشی، فراهم کردن زمینه‌های لازم در ایجاد و توسعه روابط علمی، آموزشی، پژوهشی و درمانی دانشگاه با همتایان خارجی و گردشگری سلامت، تبادل هیأت‌های علمی و آموزشی میان دانشگاه و سایر کشورهای جهان از طریق شناسایی، برقراری ارتباط و همکاری با دانشگاه‌ها، مؤسسات علمی و مراکز پژوهشی در کشورهای هدف، حمایت از ایجاد نمایندگی‌ دانشگاه در کشورهای میزبان، ایجاد و تسهیل ارتباط دانشگاه با نمایندگی‌های فرهنگی سازمان در کشورهای هدف مورد توافق طرفین قرار گرفت.

همکاری در برگزاری دوره‌های آموزشی و دانش‌افزایی، اعطای بورس‌های تحصیلی و فصرت‌های مطالعاتی، همکاری و کمک به جذب دانشجویان بین‌المللی، استفاده از ظرفیت‌های علمی، آموزشی، پژوهشی و درمانی جهت انجام پروژه‌های مشترک از دیگر موارد مطروحه در این نشست بود.

انتهای پیام/ص

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.