• 1401/08/14 - 14:54
  • 861
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد:

ایران و تاجیکستان دوستان قدیمی عصر سختی‌ها هستند/ دنیا ما را جدا از هم می‌خواهد

سالاری در دانشگاه ملی ابو عبدالله رودکی تاجیکستان با اشاره به عمق روابط ایران و تاجیکستان، گفت: تاریخ نشان می‌دهد که دشمنان ما همواره درصدد تفرقه‌افکنی، توطئه‌آفرینی و تأکید بر جدایی میان ایران و تاجیکستان بوده و هستند.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به نقل از خبرنگار اعزامی ایرنا به تاجیکستان، محمود سالاری در ادامه حضور در برنامه روزهای فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تاجیکستان، با استقبال گرم و چشمگیر مردم منطقه کولاب در جمهوری تاجیکستان با هیات همراه وارد این شهر شد.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در دانشگاه ملی ابو عبدالله رودکی با قدردانی از میهمان‌نوازی مردم کولاب، به پیشنه روابط و ریشه مشترک تاریخی و تمدنی دو کشور دوست و برادر ایران و تاجیکستان اشاره کرد و گفت: ایران و تاجیکستان دوستان قدیمی عصر سختی‌ها هستند که تاریخ این دو کشور نشان می‌دهد همواره مورد حمله، نیرنگ، توطئه دشمنان و بیگانگان بوده است.

سالاری با تأکید بر اینکه دوستی دو ملت تاجیکستان و ایران برای امروز و دیروز نیست بلکه ریشه‌ای به عمق تاریخ دارد، تصریح کرد: دنیا مدت‌ها است که ما دو ملت هم زبان، هم فرهنگ و هم تاریخ و تمدن را جدای از هم می‌خواهد. تاریخ نشان می‌دهد که دشمنان ما همواره درصدد تفرقه‌افکنی، توطئه‌آفرینی و تاکید بر جدایی میان ایران و تاجیکستان بوده و هستند.

وی ادامه داد: اگرچه چند سالی به وسوسه توطئه‌گران و تفرقه‌افکنان، فراقی میان ما و شما افتاد اما با درایت و تدبیر بزرگان ایران و تاجیکستان، خوشبختانه این شکاف عمیق و توطئه‌های بیگانگان، منجر به نزدیکی و دوستی هرچه بیشتر دو کشور شده است.

در ادامه این مراسم، ویژه برنامه‌هایی مانند شاهنامه‌خوانی، شعرخوانی و موسیقی اجرا شد.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و هیات همراه در شهر کولاب علاوه بر حضور بر مزار میرسید همدانی و شرکت در گرامیداشت روز تئاتر تاجیکستان، از قلعه تاریخی کولاب بازدید کردند.

علی آراسته، سرکنسول سفارت جمهوری اسلامی ایران و محمدعلی کیانی، مدیرکل همکاری‌های فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور سازمان فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله مسئولان حاضر در این مراسم بودند.

انتهای پیام/

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.